![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, nisam kupio novi 7600GT 256MB DDR3 AGP Jučer sam shvatila brzine ventilatora pokazuje 199C do 220C na GPU sekcija i njegove, rekao je autobus bio PCI? JA stvarno zabrinuti grapcis je moj pregrijavanja, ali na Nvidia Control Panel svojih kaže da to 43C i Core o brzini ventilator je 43 previše? Nekih drugih pitanja, bit moja 7600GT zadnje 2 godine nije moga o novim igrama I dont plan za igranje novih igara, baš kao što su stvari (COD4/NFS PS / Guild Wars i tako dalje ...)? I za to imam dovoljno energije, ona njegova tvrdnja 450W summita 25A jedna stvar, ali jedna njegova unbranded jedan i bio je prilično jeftin. Također 7600GT vlasnik može u reći mene kako mogu dobar overclock i koji softver za uporabu. Htio cijenimo vaše odgovore. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan je stara, amaterski napisana bitni softver i neće pročitati neke moderne opreme ispravno. Ja sam ne dissing speedfan, mislim da je to veliki zalogaj softvera za starije sustave. :)
Pokušajte Everest Home Edition (google, naći će ga, preporučujem vam, preuzmite ga s www.majorgeeks.com) I da li je bilo koja bolje funkcionira, ako ne, pokušajte potrazi za softverom koji je posebno dizajniran za Vašu vrstu grafičke kartice. My System: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| nije 200C: P nVidia ima pravo temp, si dobro unutar OK temperatura za tu karticu. Prebaci na PSU out čim možete. Unbranded PSU = hardvera mrtvih ako puše jedan kondenzator, itd. Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja definitivno složiti o PSU. To je daleko najčešće previdi komponenta prilikom nadogradnje te može imati veliki utjecaj na vaše računalo koliko dugo će živjeti za. Ako imate e-stroju, a zatim PSU zamjena je potrebno. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| High Speed Internet LAN brzina Pitanje Hvala! | P5200 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 24 studeni 2009 22:46 |
| 7600GT + 6200 = bolje ili sukobu? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 16 siječanj 2009 16:15 |
| Geforce 7600GT zamrzavanje | leland16 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 19. svibanj 2008 04:57 |
| XP vs Vista Speed Speed | ketanco | Windows Operating Systems | 3 | 27 siječanj 2008 23:06 |
| BB brzine VS Router brzinu? | davsas | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 18 siječanj 2008 12:12 |
| Thread Tools | |
| |