![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, én most vettem egy új 7600GT 256MB DDR3 AGP Tegnap rájöttem ventilátor sebességét mutatja 199C a 220C a GPU részt, és azt mondta, hogy a PCI busz volt? Komolyan aggódom én grapcis túlmelegedett, de Nvidia Vezérlőpult, hogy azt mondja, 43C, és a Core a ventilátor sebességét a 43 is? Néhány kérdés az lesz az utolsó 7600GT én 2 évig nem az új játékok I dont tervet kell játszaniuk az új játékok, csak a dolgok, mint a (COD4/NFS PS / Guild Wars, stb ...)? És nekem van elég teljesítmény, akkor azt állítják, hogy egy 450W-csúcs 25A dolog, de a UNBRANDED egy szép és olcsó. is 7600GT tulajdonos és mondd meg nekem, milyen jó is overclock, és amely a szoftver használatára. I'd appreciate a válaszokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan van egy régi, amatőr írásbeli bites szoftver, és nem fogja olvasni néhány modern berendezés megfelelően. Én nem dissing speedfan, azt hiszem, ez egy nagyon kis szoftver a régebbi rendszereket. :)
Próbálja ki az Everest Home Edition (google fogja találni, azt javasoljuk Önnek, hogy a www.majorgeeks.com) És nézd meg, hogy minden jobban működik, ha nem, próbálja ki keres szoftver, ami kifejezetten a grafikus kártya típusát. My System: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ez nem 200C: P nVidia joga van a hőmérséklet, te is egy OK, hogy a hőmérséklet-kártyát. Váltás a PSU, amint csak lehet. UNBRANDED PSU = halott hardvert, ha fúj a kondenzátor stb Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Én határozottan egyetértek a tápegység. Nem messze innen, és a leggyakrabban figyelmen komponens fejlesztése során, és van egy óriási hatása van a PC-meddig fog élni. Ha van egy e-gép, akkor tápegység csere elengedhetetlen. :) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| High Speed Internet Lan Speed kérdés Köszönöm! | P5200 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | November 24, 2009 22:46 |
| 7600GT + 6200 = jobb vagy konfliktus? | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 16. január 2009 16:15 |
| Geforce 7600GT fagyasztás | leland16 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 19. május 2008 04:57 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | A Windows operációs rendszerek | 3 | 27. január 2008 23:06 |
| BB sebessége VS Router sebesség? | davsas | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 18. január 2008 12:12 |
| Téma eszközök | |
| |