![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני פשוט קניתי חדש 7600GT 256MB DDR3 AGP אתמול, אני מעריץ realised Speed מופעים 199C ל 220C על GPU החלק שלה אמר האוטובוס היה PCI? אני באמת מודאג grapcis שלי היא overheating, אבל על לוח הבקרה של Nvidia אומר את זה 43C ו הליבה על מהירות המאוורר 43 היה יותר מדי? כמה שאלות נוספות הן, יהיה האחרון שלי 7600GT שלי 2 שנים לא על משחקים חדשים dont אני מתכוון לשחק משחקים חדשים, רק דברים כמו (COD4/NFS PS / Guild Wars וכן הלאה ...)? ומה לעשות יש לי מספיק כוח, זה את הטענה של 450W פסגת 25A אבל דבר אחד א unbranded והיה די זול. גם 7600GT בעל U יכול לספר לי כמה טוב הם יכולים overclock ואשר להשתמש בתוכנה. הייתי מעריך את תגובות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan הוא ישן, חובבן כתוב מעט תוכנות לא לקרוא כמה ציוד מודרני כראוי. אני לא dissing speedfan, I think it's a great מעט תוכנה עבור מערכות ישנות יותר. :)
נסה everest Home Edition (Google תמצא את זה, אני ממליץ לך להשיג אותו www.majorgeeks.com) ולראות אם זה עובד יותר טוב, אם לא, נסה לחפש תוכנה אשר תוכננה במיוחד עבור סוג של כרטיס המסך. המערכת שלי: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| זה לא 200C: P nvidia זכאי זמני, אתה גם במסגרת אישור טמפרטורה עבור כרטיס זה. להעביר את PSU לצאת בהקדם האפשרי. Unbranded PSU = מת חומרה אם זה מכות על קבל, וכו ' ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני בהחלט מסכים על PSU. זה בהחלט לפי הכי נפוץ overlooked הרכיב כאשר שדרוג והוא יכול להיות בעל השפעה עצומה על כמה זמן המחשב יהיה חי עבור. אם יש לך מחשב, דואר, ולאחר מכן החלפת PSU הוא שווה. :) |