mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

7600GT Klausimai, 200C GPU on Speed Fan

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 28, 2008, 03:48
Narys

Default 7600GT Klausimai, 200C GPU on Speed Fan

Sveiki, aš ką tik nusipirkau nauja 7600GT 256MB DDR3 AGP Vakar supratau, greičio ventiliatorius rodo 199C iki 220C ant GPU, skyrių ir pasakė autobusas PCI? Tikrai neramu mano grapcis yra perkaitimo, bet Nvidia Control Panel jos sako, kad 43C ir Core dėl greičio ventiliatorius buvo 43 per? Kai kurie kiti klausimai, mano 7600GT paskutinis mano 2 metų, o ne naujų žaidimų I dont plano žaisti naujus žaidimus, tiesiog stuff like (COD4/NFS PS / Guild Wars ir tt ...)? Ir aš pakankamai galios, ji teigia savo 450W aukščiausio lygio susitikimo 25A dalykas, tačiau jos be prekės ženklo vieną ir buvo gana pigi. pat 7600GT savininkas gali u pasakyti, kaip gerai jie gali overclock ir kokią programinę įrangą naudoti. Norėčiau už jūsų atsakymus.
Old Rugpjūtis 28, 2008, 07:11
Rik
Banned Group

Speedfan yra senas, mėgėjų raštišką bitų programinės įrangos ir ne skaityti kai modernios įrangos gerai. Nesu Dissing speedfan, I think it's Great bitų programinės įrangos senesnėse sistemose. :)

Gauta Everest Home Edition "(" Google "rasite tai, aš rekomenduoju jums jį iš www.majorgeeks.com) Ir pamatyti, jei tas veikia bet geriau, jei ne, pabandykite ieškoti programinės įrangos, kuri yra specialiai sukurta jūsų tipo grafikos plokštę.

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Rugpjūtis 28, 2008, 16:17
Donorų grupės

it's not 200C: P

nVidia turi teisę temp, jūs per gerai Gerai temperatūroje, kad kortelė.

Switch PSU atlikti kaip galima greičiau. UNBRANDED PSU = negyvas įrangos jei pučia kondensatorius ir kt

Citata:
mano 7600GT paskutinis mano 2 metų ne dėl naujų žaidimų
L. Jums reikia nusipirkti dabartinės vidurio highend techninės įrangos kortelė pastaruosius dvejus metus. Manau, 4.850 truks dvejus metus - jūsų kortelės truko tik tol, kol ji, nes žaidimų yra tiek optimizuotas šiandien pagyvenusių aparatūros.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugpjūtis 28, 2008, 16:28
Rik
Banned Group

Aš tikrai sutinku apie PSU. Tai iki šiol ir toli dažniausiai pamiršta komponentas, kai atnaujinimo ir gali turėti didžiulės įtakos, kaip ilgai jūsų kompiuteryje bus gyventi.

Jei turite e-aparatas, tada PSU pakeitimas yra būtina. :)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.