![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es tikko iegādājās jaunu 7600GT 256MB DDR3 AGP Vakar, es sapratu, ātrums ventilatora rāda 199c uz 220C uz GPU iedaļā un tā teica, BUS ir PCI? Es patiešām uztrauc mana grapcis ir pārkaršana, bet uz nVidia Control Panel tā saka, ka tā 43C un Core uz ātruma ventilators bija 43 pārāk? Daži citi jautājumi, mans 7600GT pēdējais mans 2 gadus, nevis jaunas spēles, I dont plāno spēlēt jaunas spēles, tieši sīkumi kā (COD4/NFS PS / Guild Wars utt ...)? Un man ir pietiekami daudz jaudas, ka prasība tās 450W sammita 25A lieta, bet tās bez preču zīmes viena un bija diezgan lēta. arī 7600GT īpašnieks var u man pastāstīt, cik labi viņi var OVERCLOCK un kura programmatūras izmantošanu. I'd appreciate Jūsu atbildes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan ir veca, amatieru rakstiskas bit programmatūru un netiks palasītu modernu aprīkojumu pareizi. Es neesmu dissing speedfan, es domāju, ka tas ir liels bitu programmatūru vecākiem sistēmām. :)
Try Everest Home Edition (google atradīs to, es ieteiktu jums to no www.majorgeeks.com), Un redzētu, kas darbojas labāka, ja nav, mēģiniet meklējat programmatūra, kas īpaši paredzētas jūsu veida grafikas kartes. Mana sistēma: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| tas nav 200C: P nVidia ir tiesības temp, jūs esat sekmīgi iekļaujas OK temperatūrā uz šīs kartes. Switch PSU, cik ātri vien iespējams. Bez preču zīmes PSU = miris aparatūru, ja tas pūš kondensators uc Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es noteikti piekrītu par PSU. Tas ir par tālu un prom visbiežāk aizmirst sastāvdaļā, ja tās modernizācija un tam var būt milzīga ietekme uz cik ilgu laiku datora būs dzīvot. Ja jums ir e-mašīnu, tad PSU aizstāšana must. :) |