![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, I just kupiony nowy 7600GT 256MB DDR3 AGP Wczoraj zrealizowane prędkości wentylatora pokazuje 199C do 220C na GPU sekcji i jej powiedział, że autobus został PCI? Naprawdę martwi moje grapcis jest przegrzania, ale na Nvidia Control Panel jej mówi 43C i Core o prędkości wentylatora został 43 too? Niektóre pytania są inne, moje 7600GT ostatnie moje 2 lata a nie na nowe gry I dont plan odgrywają nowe gry, jak tylko rzeczy (COD4/NFS PS / Guild Wars i tak dalej ...)? I nie mam na tyle siły, to roszczenie swój szczyt 25A to 450W ale swój niemarkowymi jeden i było całkiem tanie. Właściciel może również 7600GT i powiedz mi, jak dobre mogą overclockingu i oprogramowanie, które do użytku. I'd za odpowiedzi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan jest stare, amatorskie pisemnej oprogramowaniem i nie będzie czytać niektóre nowoczesne wyposażenie prawidłowo. Nie jestem dissing speedfan, I think it's a great bitowego oprogramowania dla starszych systemów. :)
Spróbuj Everest Home Edition (Google znajdzie to, polecam otrzymasz ją od www.majorgeeks.com) I sprawdzić, czy wszelkie prace lepiej, jeśli nie, spróbuj Szukam oprogramowania, które jest przeznaczone specjalnie dla Twojego typu karty graficznej. My System: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| nie 200C: P nVidia ma prawo temp, you're well ramach OK temperatura dla tej karty. Przełącz PSU, jak tylko możesz. Niemarkowymi PSU = dead sprzętu jeśli wieje kondensator itp. Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zdecydowanie zgadza się o PSU. To jest o wiele najczęściej pomijane elementem przy modernizacji i mogą mieć ogromny wpływ na komputerze, jak długo będzie żyć dla. Jeśli masz konto e-maszyny, a następnie zastąpienie PSU jest koniecznością. :) |
![]() |
|
| Zakładki |