![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, práve som kúpil nové 7600GT 256megabajt DDR3 AGP Včera som si uvedomil otáčky ventilátora ukazuje 199C na 220cm o GPU sekcie a jej povedal BUS bola PCI? Som naozaj strach, je môj grapcis prehriatia, ale na Nvidia Ovládací panel svojej hovorí, že je 43C a Core na rýchlosti ventilátora 43 bol taky? Niektoré ďalšie otázky sa budú mojej 7600GT môj posledné 2 roky, nie na nové hry I dont pláne hrať nové hry, len tak podobne (COD4/NFS PS / Guild Wars a tak ďalej ...)? A mám dostatok energie, je jeho tvrdenie, 450W summit 25A jedna vec, ale jeden neznačené jeden a bolo pomerne lacné. i 7600GT vlastník môže u povedz mi, ako dobre môžu přetaktování a softvér, ktorý chcete použiť. Já bych ocenil vaše odpovede. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SpeedFan je stará, amatérsky písomného bit softvér a nebude čítať niektoré moderné zariadenie správne. Nejsem Dissing SpeedFan, myslím, že je to skvelý kúsok softvéru pre staršie systémy. :)
Zkus Everest Home Edition (google nájde ju odporučiť aj vám, že od www.majorgeeks.com) A zistite, či funguje lepšie, ak nie, skúste hľadáte softvér, ktorý je špeciálne určený pre váš typ grafickej karty. Môj systém: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| nie je 200C: P nVidia má právo temp, ste aj v rámci programu OK teplota pre túto kartu. Přepni PSU ven co nejdřív. Neznačkové PSU = mŕtvy hardware, ak sa fúka kondenzátora, atď Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Já rozhodně dohodnúť o PSU. Je to ďaleko a ďaleko najčastejšie prehliadajú zložkou pri modernizácii a môže mať obrovský vplyv na to, ako dlho vaše PC žiť. Máte-li e-stroj, potom PSU výmena je potrebná. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vysokorýchlostný internet LAN rýchlosť Otázka Vďaka! | P5200 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 24.novembra 2009 22:46 |
| 7600GT + 6200 = Lepšie alebo konfliktov? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. január 2009 16:15 |
| Geforce 7600GT mrazu | leland16 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 19. mája 2008 04:57 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | Operačné systémy Windows | 3 | 27. januára 2008 23:06 |
| BB rýchlosť VS Router rýchlosť? | davsas | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 18. január 2008 12:12 |
| Thread Tools | |
| |