![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, нисам купио нови 7600ГТ 256МБ ДДР3 АГП Јучер сам схватила брзине вентилатора показује 199Ц до 220Ц на ГПУ секција и његове, рекао је аутобус био ПЦИ? ЈА стварно забринути грапцис је мој прегрејавања, али на НВИДИА Цонтрол Панел својих каже да то 43Ц и Цоре о брзини вентилатор је 43 превише? Неких других питања, бит моја 7600ГТ задње 2 године није мога о новим играма И донт план за играње нових игара, баш као што су ствари (ЦОД4/НФС ПС / Гуилд Уарс и тако даље ...)? И за то имам довољно енергије, она његова тврдња 450У самиту 25А једна ствар, али једна његова унбрандед један и био је прилично јефтин. Такође 7600ГТ власник може у реците ми како могу добар оверцлоцк и који софтвер за употребу. Хтео ценимо ваше одговоре. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спеедфан је стара, аматерски написана битни софтвер и неће прочитати неке модерне опреме исправно. Ја сам не диссинг спеедфан, мислим да је то велики залогај софтвера за старије системе. :)
Покушајте Еверест Хоме Едитион (гоогле, наћи ће га, препоручујем вам, преузмите га са ууу.мајоргеекс.цом) И да ли је било која боље функционише, ако не, покушајте потрази за софтвером који је посебно дизајниран за Вашу врсту графичке картице. Мы Сыстем: Глоубокс
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| није 200Ц: П НВИДИА има право темп, си добро унутар ОК температура за ту картицу. Пребаци на псу оут чим можете. Унбрандед псу = хардвера мртвих ако пуше један кондензатор, итд Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја дефинитивно сложити о псу. То је далеко најчешће превида компонента приликом надоградње те може имати велики утицај на ваш рачунар колико дуго ће живети за. Ако имате е-машини, а затим псу замена је потребно. :) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хигх спеед интернет ЛАН брзина Хвала Питање! | П5200 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 24. новембар 2009 22:46 |
| 7600ГТ + 6200 = боље или сукобу? | антхоныла65 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 16 јануар 2009 16:15 |
| ГеФорце 7600ГТ замрзавање | леланд16 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 19 мај 2008 04:57 |
| КСП вс Виста Спеед Спеед | кетанцо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 27 јануар 2008 23:06 |
| ББ брзине ВС Роутер брзину? | давсас | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 18 јануар 2008 12:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |