![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben, ben yangına GPU bölümünde 199C için 220C gösterir ve bu OTOBÜS PCI söyledi hızlı gerçekleştiği yeni bir 7600GT 256MB DDR3 AGP Dün aldı? Gerçekten fazla, ancak benim grapcis endişeli Nvidia Kontrol Paneli ile 43 de bunu 43C ve Çekirdek hız yelpaze üzerinde diyor? Diğer bazı sorular, benim 7600GT benim 2 yıl değilse planı yeni oyunlar oynamaya dont yeni oyunlar hakkında, (COD4/NFS PS / Guild Wars gibi şeyler vs ...) son edeceğiz? Ve i yeterince güç var, bu talep ile bir 450W zirve 25A şey ancak bir unbranded tek ve çok ucuz oldu. Ayrıca 7600GT sahibi U nasıl ve overclock için yazılımı kullanmak için iyi Bana söyleyebilirsin. Senin yanıtlar için teşekkür ediyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan yazılım eski bir, amatör yazılı bit ve doğru bazı modern cihazlı okumak değildir. Ben speedfan dissing değilim, ben eski sistemler için büyük bir yazılım biraz olduğunu düşünüyorum. :)
(Google Everest Home Edition deneyin bunu bulması, sana da tavsiye almak www.majorgeeks.com) Ve varsa daha iyi değilse, özellikle grafik kartı türüne için tasarlanmış bir yazılım arıyorsanız deneyin eserlerini görmek için tıklayınız. Benim Sistemi: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| bu 200C değildir: P nVidia doğru ısı varsa, iyi bir kart için Tamam'ı sıcaklığı içinde demektir. Hemen yapabilirsiniz olarak PSU dışarı açın. Unbranded PSU = ölü donanım eğer darbeler bir kapasitör, vs Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben kesinlikle PSU hakkında katılıyorum. Bu en sık gözden bileşen zaman yükseltme kat kat tarafından ve ne kadar PC için yaşayacak büyük bir etki olabilir. Bir e-makine varsa, sonra PSU yerine is a must. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |