![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я тільки що купила новий 7600GT 256MB DDR3 AGP Вчора я зрозумів, показує швидкість обертання вентилятора 199C з 220C на ділянці ГПУ і сказав, що автобус PCI? Я дуже переживав, мій grapcis перегріта, а й на панелі керування NVIDIA свою говорить він 43C і Core на швидкості вентилятора 43 теж? Деякі інші питання, чи буде мій 7600GT моїх останніх 2 років, не про нові іграх I Dont плануєте грати в нові ігри, так само, як речі (COD4/NFS PS / Guild Wars і так далі ...)? І я можу мати достатню потужність, то претендувати на 450W саміту 25A свою річ, але без бренду одного і було досить дешево. Також власник може 7600GT U Скажіть, наскільки добре вони можуть розігнати і яке програмне забезпечення для використання. Я ціную ваші відповіді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Speedfan старий, аматорські письмового біт програмне забезпечення й не будуть читати деяким сучасним обладнанням правильно. Я не Dissing SpeedFan, я думаю, що це більше біт програмне забезпечення для старих систем. :)
Спробуйте Еверест Edition додому (Google знайде її, я рекомендую вам отримати його з www.majorgeeks.com) І подивіться, що будь-яка робота краще, якщо ні, спробуйте подивитися на програмне забезпечення, спеціально призначений для вашого типу відеокарти. Моя система: Glowbox
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| це не 200C: P NVidia має право темп, ти добре рамках ОК температура для цієї картки. Переключіть блок живлення, як тільки можете. Марочні блоки живлення = мертвих обладнання Якщо дует конденсаторів і т.д. Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я безумовно згоден з приводу БП. Це, безумовно, найбільш часто забувають при оновленні компонентів і може мати величезний вплив на розвиток як довго ваш ПК буде жити. Якщо у вас є електронна машина, то заміна БП є обов'язковим. :) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| High Speed Internet Lan Speed питання Спасибо! | P5200 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 листопада 2009 22:46 |
| 7600GT + 6200 = вище чи конфлікт? | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 3 | 16 січня 2009 16:15 |
| Geforce 7600GT замерзання | leland16 | Графічні карти & Монітори | 7 | 19 травня 2008 04:57 |
| Vista VS XP Speed Speed | ketanco | Операційні системи Windows | 3 | 27 січня 2008 23:06 |
| Б. С. Швидкість маршрутизатора швидкість? | davsas | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 18 січня 2008 12:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |