![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм планирате да закупите EVGA GeForce 8600 GTS. И точно сега, аз DONT имат добра дънната платка на всички (само 1 PCIe слота), но съм, че планира да се замени с може би най nforce 680i, но Im планиране за това по-късно. Добре. Аз се чудех дали да направя, когато се получи, че новите дънни платки, мога ли да пускам SLI с тази видео карта и XFX GeForce 8600 GT, вместо да се налага да купя друга GTS. |
|
| |||
| |||
| Не, двете карти трябва да бъдат на една и съща - 8600GT & 8600GT или и двете ГТС Аз мисля, че съм в правилния казваш, са 99% сигурност ще получи по-голяма ефективност повиши с една 8800GT или 9600GT, отколкото SLI-ING два часа 8600GTs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да не се притеснява дори. Вие като че ли са под предположението SLI трябва да имат добра платформа, която е напълно невярно. Просто купи 9600GT и 8800GT.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| IC. Какво ще кажеш за PCI и PCI изразят изричното 2.0. Whats разликата между двете? От това, което знам е моята mobo PCI изразя защото имам 8400 GS там. Но бих искал да има по-добри резултати, отколкото от това, което Im Запознаване с 8400 GS. Im питам, защото аз мисля, че 8800GT и GeForce 9 серия са PCI д 2,0 от това, което знам |
|
| |||
| |||
| Да не се тревожи за това - това е трудно да се задълбочавам в PCIE x16 шина, както и да е, и има малко резултати в полза 2,0 mobo. Реалната полза е, ако можете да поставите един от горепосочените карти инча. Въпреки че почти нищо удара в 8400gs: P
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| hehe, защо този Im търси ъпгрейд. Но аз DONT играят някои от тези "отгоре ред" игри като Crysis и нереално. Току-що играят някои WoW и моят брат също играе на моя компютър и той играе много средновековни 2 и Civ. Така че защо е този стремеж към по нещо около 8600 GT. Айв Търсих на Ebay за един и надявам да прекарват не повече от 60 $ един часа един часа включително корабоплаването / манипулиране. Im с по-малък бюджет за разходите на моя компютър. така Im надява да получи xfx 8600 GT и закупят отделен вентилатор за охлаждане, така мога да го overclock съвсем малко или да получите 8600 GT XXX което е фабрика overclocked, тъй като тя идва с zalman охлаждащи вентилатора |
|
| |||
| |||
| Ами, да, можете да направите това. На 60 $, че не е толкова лошо на сделката. Това е само тази цена / изпълнение мъдър на 9600GT е по-добра сделка. Дали WoW не свири добре на 8400? Това е изненадващо.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Не, цялата сделка е Имам 2 компютъра. Един в моята стая и един този на "семейството" компютър. Аз искам да имам семейство компютър "по-добър" от един в стаята ми, защото този една този стане, използвани най-много. (известен още като брат ми играе по дяволите от него. Той играе много по-PC игри, отколкото аз. civ Както и средновековни.) аз в момента има 8400 GS в семейството компютър и той е в състояние да тече civ свише, без проблеми с на 8400 GS, но само при средни настройки със средновековни, но Im планиране в замяна на това с 8600gt и пускането на 8400 GS в моята стая. Аз вече имам WoW, инсталирани на компютъра ми в моята стая. Така лесно и по своя начин, по-удобно просто да играе WoW в моята стая. I havent опитвали 8400 GS на уау още. Но аз мисля, че ще бъде доста твърдо на тази игра. BTW: колко струва 9600 GT отидем? |
|
| |||
| |||
| Можете да получите 9600GT или 8800GT за около $ 130.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... 130 $, че изглежда много добра цена диапазон. Не знам обаче, ако Im готови да сложи това много в графична карта прав за сега. но от това, което казва, че изглежда като един много голям скок от 8600 GT на 8800 GT и 9600 GT. Бихте ли препоръчваме да изчакате, докато те се евтино? и ако да, колко време мислите, че може да предприемете? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dell inspiron 8600 лаптоп шофьори изтри - Не сега интернет | coolones | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 24 май 2009 г. 02:52 |
| Беше ли добра сделка? BFG Tech 8600 GTS | lukeshep | Графика на карти & Монитори | 6 | 24 Jan 2009 07:25 |
| Nvidea 8600 серия | Биг Ian | Графика на карти & Монитори | 1 | 29 Дек 2007 09:45 |
| Radeon x1300 про срещу GeForce 8600 GT | squals | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то ноември 2007 17:37 |
| 8600 GTS PSU Изисквания | Blazing933 | Графика на карти & Монитори | 1 | 31 Окт 2007 08:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |