![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja planiram kupiti EVGA GeForce 8600 GTS. I sad, ja dont imati dobru matičnu ploču na sve (samo 1 PCIe utora), ali ja planiram zamijeniti s koje možda nforce 680i, ali planiram da im kasnije. Pa. Bio sam zadivljen ako je to kad sam se da su nove matične ploče, mogu li pokrenuti taj SLI sa video karticom i XFX GeForce 8600 GT, umjesto da kupite drugu GTS. |
|
| |||
| |||
| Ne, obje kartice moraju biti isti - 8600GT i 8600GT ili oba GTSs Mislim da sam ispraviti u kazivanje ste 99% određene dobiti veće performanse pojačati s jednim 8800GT ili 9600GT nego SLi-ing dva 8600GTs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uopce ne zamaram. Čini se da su vam pod pretpostavkom SLI morate imati dobre opremiti, što je potpuno lažno. Dovoljno je kupiti 9600GT ili 8800GT.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ic. Kako o PCI Express i PCI Express 2.0. Što je razlika između ta dva? From što JA znati moj mobo je PCI Express jer imam 8400 gs unutra. Ali bih voleo da ima bolje performanse nego što im od uzimajući sa 8400 gs. Im molba, jer mislim da je 8800GT i geforce 9 serija PCI e se od 2,0 šta ja znam |
|
| |||
| |||
| Ne brinite o tome - to je teško zasititi se PCIE x16 bus jer je to, a tu je malo performanse u korist 2,0 mobo. Stvarni korist je ako stavite jedan od navedenih kartica u.. Premda gotovo sve pobjeđuje jedan 8400gs: p
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| hehe, taj zašto im žele nadograditi. Ali, ja dont igrati neke od onih "top tier" igara poput crysis i nestvarno. Upravo sam igrati neke WOW i moje Bro također igra na moj pc i on igra puno medieval 2 i Civ. Pa zašto mi je taj težio za nečim oko 8600 GT. Ive bio obličje za jedan na ebay i nadala sam potrošiti više od 60 dolara jednom jedna uključujući otpremu / rukovanju. Im na uskoj proračun za trošenje na moj pc. tako da im u nadi da bi dobili xfx 8600 GT i kupiti zasebnu rashladni ventilator, jer tako ja mogu overclock Sasvim malo ili dobiti 8600 GT xxx koji je tvornički overclocked jer dolazi s zalman rashladni ventilator |
|
| |||
| |||
| Pa, da, možete to učiniti. At $ 60 nije tako loše za posao. To je samo da cijena / performanse mudrih na 9600GT je bolji posao. Je ne opa dobro svira na 8400? To je neobično.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| No, cijeli posao je ja imati 2 računala. Jedan u mojoj sobi i jedan koji je "obitelj" računalo. Želim imati obitelj računalo "bolje" od one u mojoj sobi, jer taj onaj koji dobije najviše koristi. (aka moj brat igra pakao vanjska strana od Internet. On igra puno više nego mene PC igrama. civ Kao i srednjovjekovnih.) Ja trenutno ima 8400 GS u obitelji računalo i on je u mogućnosti to trčanje na visokoj civ bez problema s 8400 GS je već samo na medium postavkama sa srednjovjekovnom, ali im planiraju na zamjeni da sa 8600gt i stavljanju u 8400 GS u mojoj sobi. Ja već imam WOW Installer na moj računalo u svojoj sobi. Tako njegov lakši i praktičniji način samo da igraju WOW u mojoj sobi. JA pokušao luka na 8400 gs vau yet. Ali mislim da će biti prilično solidnu na toj igri. BTW: Koliko je 9600 GT za ići? |
|
| |||
| |||
| Možete dobiti 9600GT ili 8800GT za oko 130 dolara.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... 130 $ mi se čini da je jako dobar raspona cijena. Ipak ja dont znati ako im voljni staviti toliko u grafičkom karticom pravo o sada. ali ono što od govoreći, čini se kao vrlo veliki skok od 8600 GT do 8800 GT ili 9600 GT. bi li mi preporučiti da pričekate dok ne dobijete jeftinije? i ako je koliko dugo tako da li mislite da bi moglo potrajati? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell inspiron 8600 laptop driveri izbrisala - Ne sada internetu | coolones | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. svibanj 2009 02:52 |
| Je li ovo dobar posao? BFG Tech 8600 GTS | lukeshep | Graphics Cards & Monitors | 6 | 24 siječanj 2009 07:25 |
| Nvidea 8600 series | Big Ian | Graphics Cards & Monitors | 1 | 29. prosinac 2007 09:45 |
| Radeon x1300 pro vs Geforce 8600 GT | squals | Graphics Cards & Monitors | 5 | 16. studeni 2007 17:37 |
| 8600 GTS PSU Zahtjevi | Blazing933 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31. listopad 2007 08:01 |
| Thread Tools | |
| |