![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én tervez vásárolni az EVGA GeForce 8600 GTS. És most, én dont volna egy jó alaplap mindig (csak 1 PCIe slot), de tervezem, hogy hogy talán az nForce 680i, de im tervezi, hogy később. Nos. Azon gondolkoztam, ha nem kap, hogy az új alaplap, futtathatok SLI az, hogy a videó kártya és egy XFX GeForce 8600 GT, ahelyett, hogy vásárol egy GTS. |
|
| |||
| |||
| Nem, a két kártyát kell azonos - 8600GT + 8600GT vagy a GTS Azt hiszem, én vagyok helyesen mondja ön 99%-át bizonyos, hogy a nagyobb teljesítmény-növekedést az egy 8800GT vagy egy 9600GT helyett inkább SLI-nek két 8600GTs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne is fáradj. Úgy látszik, hogy a feltételezés, akkor SLI van egy jó kocsi, ami teljesen hamis. Csak vegyél egy 9600GT vagy 8800GT.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| IC. Mit szólsz a PCI Express és PCI Express 2.0. Mi a különbség a kettő között? Mitõl tudom én mobo a PCI Express, mert van egy 8400 gs oda. De azt szeretné, hogy a jobb teljesítmény, mint a mi im getting a 8400 GS. Im kérnek, mert azt hiszem, a 8800GT és a GeForce 9 sorozat PCI-E 2,0 tól, amit tudok |
|
| |||
| |||
| Ne aggódj - Ez nehéz telített a PCIe x16 busz is, és ott van a kis teljesítmény nyereség egy 2,0 mobo. Az igazi előny az, hogy ha a fentiek egyike kártyák be. Bár szinte semmit veri a 8400gs: p
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| hehe, amit miért im looking to upgrade. De én dont játszani ezeket a bizonyos "felső küszöbértékű" játékokat, mint a Crysis és unreal. Én csak játszani néhány WoW s tesó is játszik az én PC-s játékok sok középkori 2 és Civ. Tehát amit miért volt a cél valami körüli 8600 GT. Ive keresett az ebay egy vagyok, és abban a reményben, hogy nem költenek többet, mint egy $ 60 egy szállítási / handling. Im a szűkös költségvetés kiadási on my pc. im so abban a reményben, hogy kap egy xfx 8600 GT-t és vegyél egy külön ventilátorok így tudom overclock akkor elég egy kicsit, vagy töltse le a 8600 gt xxx ami gyári overclocked, mert jön a zalman hűtő ventilátor |
|
| |||
| |||
| Nos, igen, akkor erre. A 60 $ ez nem olyan rossz az üzlet. Csak ez az ár / teljesítmény bölcs a 9600GT a jobb üzlet. Is WoW nem játszott jól a 8400? Ez meglepő.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Nem, az egész az én 2 gépen. Az egyik a szobámban, és amit a "család" számítógép. Azt szeretné, hogy a családi számítógép "jobb", mint az én szobám, mert amit az egyik thats lesz használható a legjobban. (más néven a bátyám játszik a fenébe is. játszik sokkal több PC játékok, mint én. Mint civ és középkori.) Én jelenleg a 8400 GS a családi számítógépen, és tudja futtatni civ nagy a valószínűsége, sem a A 8400 GS de csak közepes beállítások középkori, de im tervez a követelményeknek, hogy a 8600gt, és ami a 8400 GS a szobámban. Már van WoW telepíteni a számítógépet a szobámban. Így a könnyebb és kényelmesebb módon csak WoW van a szobámban. I havent próbált a 8400 GS a wow még. De azt hiszem, hogy lesz elég szilárd az adott játék. BTW: Mennyi a 9600 GT menni? |
|
| |||
| |||
| Ön is kap egy 9600GT vagy 8800GT kb 130 $.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... 130 $ Ez egy nagyon jó ár tartományban. Azonban én dont tud ha im hajlandó, hogy ennyit egy grafikus kártya stimmel most. hanem azt, amit mond, úgy tűnik, mint egy nagy ugrás a 8600 GT a 8800 GT és 9600 GT. Tudna ajánlani, hogy várjunk, amíg nem kap az olcsóbb? és ha igen, mennyi ideig nem gondolod, hogy lehetne? |