![]() |
|
| |||
| |||
| Es plānoju iegādāties EVGA GeForce 8600 GTS. Un tieši tagad, I dont ir laba mātesplate vispār (tikai 1 PCIe slots), bet plānoju to aizstāt ar varbūt nForce 680i, bet im plāno, ka vēlāk. Labi. Man bija jautājums, ja, kad saņemam, ka jaunās mātesplates, es varu palaist SLI ar šo video karti un XFX GeForce 8600 GT, tā vietā, lai iegādātos citu GTS. |
|
| |||
| |||
| Nē, divas kartes ir pati - 8600GT un 8600GT, vai abu GTĪ Es domāju, ka es esmu pareizāks sakot, jūs esat 99% noteikti iegūt lielāku veiktspēju palielināt ar vienu 8800GT vai 9600GT, nevis SLI-Ing divi 8600GTs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav pat apnikt. Jums šķiet, ka saskaņā ar pieņēmumu, jums VDI ir labu platformu, kas ir pilnīgi nepareizs. Just pirkt 9600GT vai 8800GT.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ic. Kā par PCI Express un PCI Express 2.0. Whats atšķirība starp abiem? No tā, ko es zinu savu MOBO ir PCI Express jo man ir 8400 GS tur. Bet es vēlētos labāku sniegumu, nekā no tā, ko im panākt ar 8400 GS. Im jautā, jo es domāju, ka 8800GT un GeForce 9 sērijas ir PCI E 2.0 no tā, ko es zinu |
|
| |||
| |||
| Neuztraucieties par to - tas ir grūti, lai piesātinātu PCI-E x16 autobusu kā tas ir, un tur ir maz sniegumu labumu 2,0 MOBO. Reāli ir, ja jūs ievietojiet vienu no iepriekš kartēm iekšā. Lai gan gandrīz visu sitienu 8400GS: p
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| hehe, thats kāpēc im looking to uzlabot. Bet i dont play dažus no šiem "augstākā līmeņa" spēles kā Crysis un nereāls. Es tikai spēlēt kādu WoW un mans bro spēlē arī uz mana pc, un viņš spēlē daudz viduslaiku 2 un Civ. So thats kāpēc es biju ar mērķi kaut ko ap 8.600 GT. IVE meklējām eBay par vienu un ceru tērēt ne vairāk kā 60 $ vienā, iekļaujot kuģniecību / handling. Im uz saspringto budžeta izdevumus par manu pc. tik im cerot iegūt XFX 8.600 gt un nopirkt atsevišķu dzesēšanas ventilatoru, lai es varētu OVERCLOCK ir diezgan bitu vai saņemt 8.600 gt xxx, kas ir rūpnīca overclocked, jo tas nāk ar ZALMAN dzesēšanas ventilators |
|
| |||
| |||
| Nu, jā, jūs varat darīt. 60 $ tas nav tik slikti par darījumu. Tas ir tikai tas, ka price / performance gudrs 9600GT ir labāks darījums. Vai WoW "nerīkojas labi 8.400? Tas ir pārsteidzoši.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Nē, viss darījums tika Man ir 2 datori. Viens manā istabā un vienu thats "ģimenes" datoru. Es gribu būt ģimenes dators "labāks" par vienu manā istabā, jo thats vienu thats pierod visvairāk. (pazīstams arī mans brālis spēlē elles ārā. Viņš spēlē daudz vairāk PC spēles par mani. Like CIV un viduslaiku.) es pašlaik ir 8400 GS ar ģimenes datorā, un viņš ir spējīgs vadīt CIV uz augstas bez prob ar 8400 GS, bet tikai uz vidēja uzstādījumi ar viduslaiku, bet im plānošana aizstāt, ka ar 8600GT un nodot 8400 GS manā istabā. Man jau ir WoW uzstādīta uz mana datora manā istabā. Līdz ar to tās vieglāk un ceļu ērtāk vienkārši spēlēt WoW manā istabā. I havent mēģināju 8400 GS ar wow yet. Bet es domāju, ka tas būs diezgan cieta šajā spēlē. BTW: Cik maksā 9600 GT iet? |
|
| |||
| |||
| Jūs varat saņemt 9600GT vai 8800GT apmēram $ 130.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... 130 $, ka šķiet ļoti labu cenu diapazonā. tomēr Nezinu ja im gatavi nodot, ka liela daļa stājas grafikas karte taisnība tagad. bet no tā, ko jūs sakāt, tas šķiet ļoti liels lēkt no 8.600 gt ar 8800 GT vai 9600 GT. jūs ieteiktu, ka man jāgaida līdz viņiem lētāk? un ja jā, cik ilgi jūs domājat, ka varētu notikt? |
![]() |
|
| Bookmarks |