![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm planuje kupić EVGA GeForce 8600 GTS. A teraz, I dont have a good płyta w ogóle (tylko 1 slot PCIe), ale jestem do zastąpienia, że być może z nForce 680i, ale planujemy, że im później. Dobrze. I zastanawiałem się, jeśli podczas tego zrobić dostać nową płytą, mogę uruchomić SLI z karty graficznej i XFX GeForce 8600 GT, zamiast kupować inną GTS. |
|
| |||
| |||
| Nie, dwie karty muszą być takie same - 8600GT i 8600GT lub GTS zarówno Myślę, że ja jestem poprawne mówiąc jesteś pewnych 99%, aby uzyskać większą wydajność pobudzenia z jednym 8800GT lub 9600GT zamiast SLI-nia dwa 8600GTs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie nawet niepokoić. Użytkownik wydaje się przy założeniu, musisz SLI mieć dobrą platformę, która jest całkowicie błędne. Wystarczy kupić 9600GT lub 8800GT.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| IC. Jak o kartach PCI Express oraz PCI Express 2.0. Co różnica między tymi dwoma? Z tego co wiem, moje Mobo jest PCI Express, ponieważ mam 8400 gs tam. Ale chciałbym mieć lepsze wyniki niż z tego, co im dostawanie z 8400 GS. Im prosząc, ponieważ myślę, że 8800GT i GeForce serii 9 PCI E 2.0 z tego, co wiem |
|
| |||
| |||
| Nie martw się o to - trudno nasycenia PCIe x16, jak to jest, i to niewiele korzyści w wydajności 2,0 Mobo. Prawdziwe korzyści jeśli poddane jednej z powyższych kart cala. Mimo wszystko lepszy niż 8400gs: p
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| hehe, to dlaczego im się do aktualizacji. Ale ja dont odgrywać niektóre z tych "top listy" takich jak gry Crysis i nierealny. Ja po prostu grać niektóre WoW i mój bro także odgrywa w moim komputerze i gra wiele średniowiecznych 2 i Civ. Więc dlaczego thats celem było coś około 8600 GT. Ive Been Looking w serwisie eBay za jeden i jestem nadzieję wydać nie więcej niż 60 dolarów one one tym shipping / handling. Im na napięty budżet na wydatki na moim komputerze. tak im nadzieję dostać XFX 8600 GT i kupić oddzielny wentylator tak mogę overclockingu to sporo lub uzyskać xxx 8600 GT, który jest fabrycznie overclocked, ponieważ jest wyposażony w wentylator Zalman |
|
| |||
| |||
| Cóż, tak, możesz to zrobić. Na 60 dolarów to nie tak źle o ofertę. To tylko, że cena / wydajność w mądry 9600GT jest lepszy deal. WoW nie jest gra również na 8400? To zaskakujące.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Nie, jest w całości zajmują Mam 2 komputery. Jeden w moim pokoju i jeden thats a "rodzina" komputera. Chcę mieć rodzinę komputera "lepsze" niż to, w moim pokoju, bo thats jednej thats dostaje używane najczęściej. (czyli mój brat gra w to piekło. gra o wiele więcej niż PC Games mnie. Like CIV i średniowiecznej.) aktualnie ma 8400 GS w rodzinie komputer i jest on w stanie uruchomić CIV wysoka bez problemów z na 8400 GS, ale tylko na średnich ustawieniach ze średniowiecza, ale im planowanie zastępująca że z 8600gt i wprowadzenie 8400 GS w moim pokoju. Mam już WoW zainstalowany na moim komputerze w moim pokoju. Więc jej łatwiejszy i wygodniejszy sposób tylko grać WoW w moim pokoju. I havent wypróbowało 8400 gs na wow jeszcze. Ale myślę, że będzie ładna, że gra na stałe. BTW: Ile w 9600 GT wybrać? |
|
| |||
| |||
| Możesz pobrać 9600GT lub 8800GT na około 130 dolarów.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... 130 dolarów, że wydaje się to bardzo dobry cenowym. Jednak ja dont znać jeśli im skłonny umieścić wiele do karty graficznej prawo teraz. ale z tego co piszesz, to wydaje się bardzo duży skok z 8600 GT z 8800 GT lub 9600 GT. Pan zaleca, aby poczekać do I get one tańsze? a jeśli tak, to jak długo myślisz, że może zająć? |
![]() |
|
| Zakładki |