![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm plánujete kúpiť EVGA GeForce 8600 GTS. A teraz, já dont mať dobrú dosku vôbec (len 1 slot PCIe), ale som plánuje nahradiť, že sa možná nForce 680i, ale im plánuje, že neskôr. Dobre. Myslel som, že keď som si tu novou desku, můžu plynúť SLI s touto grafickou kartou a XFX GeForce 8600 GT, namiesto kúpiť inú GTS. |
|
| |||
| |||
| Nie, obe karty musia byť rovnaké - 8600GT & 8600GT alebo ako ZTŠ Myslím, že som správne říkal ste 99% isté, že dostanem väčší výkon zvýši s jediným 8800GT alebo 9600GT, ako SLI-nej dve 8600GTS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepoužívajte ani obťažovať. Tie sa zdajú byť podľa predpokladu SLI je potreba mať dobrú plošinu, ktorá je úplne nepravdivé. Stačí kúpiť 9600GT alebo 8800GT.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ic. Ako sa o PCI Express a PCI Express 2.0. Čo je rozdiel medzi oboma? Z toho, čo viem, moje Mobo je PCI Express, pretože já mám 8400 GS tam. Ale já bych chtěl mít lepší výkon ako od toho, čo im dostať s 8400 gs. Im dotazom, pretože myslím, že 8800GT a GeForce 9 série sú pci e 2,0 z toho, co já vím |
|
| |||
| |||
| Nerobte si starosti - je to ťažké nasýtenia PCIe x16 sběrnice, ako to je, a je tam málo výkonu výhodu v 2,0 Mobo. Skutočnou výhodou je, ak si dať jednu z vyššie uvedených kariet palcov. Hoci takmer čokoľvek beat jeden 8400GS: p
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| hehe, to je dôvod, prečo hľadajú im upgradovať. Ale i dont hrať niektoré z tých "top poriadku" hry, ako Crysis a nereálna. Len som hrať niektoré WoW a môj brat hrá na mojom PC a hrá veľa stredoveký 2 a Civ. Takže to je dôvod, prečo som bola zameraná na niečo okolo 8600 GT. Ive hľadal na eBay jeden a to som dúfal, že strávi viac ako 60 dolárov jednej vrátane poštovného / manipuláciu. Im o napjatém rozpočtu na výdavky na mojom PC. tak im dúfali získať XFX 8600 GT a kúpiť samostatný chladiaci ventilátor aj tak je celkom možné přetaktování trochu si 8600 gt xxx, čo je továreň overclocked, pretože prichádza s Žalman chladiaci ventilátor |
|
| |||
| |||
| No, áno, môžete to urobiť. Na 60 dolárov, že to nie je zlé, že na dohodu. Je to len, že cena / výkon je múdre 9600GT je lepšie riešiť. Je WoW nie je hranie aj na 8400? To je prekvapujúce.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Nie, celé riešenie je mám 2 počítače. Jedna v mojej izbe a jeden to je za "rodinné" počítač. Chcem mať rodinný počítač "lepšie", ako je v mojej izbe, pretože to je ten, to je sa používa najviac. (tiež známy ako môj brat hrá sakra mimo. Zohráva oveľa viac PC hry než já. Podobný CIV a stredoveku.) Aj v súčasnosti 8400 GS v rodine a počítač je schopný bežať na vysokej CIV bez problémov s na 8400 GS, ale len na médiu nastavenia stredoveké, ale im na plánovanie, ktoré je nahradí s 8600gt a uvedenie 8400 GS v mojej izbe. Já už mám WoW inštalované na mojom počítači v mojej izbe. Takže jeho jednoduchší a pohodlnejší spôsob, ako len hrať WoW v mojom izbe. I havent vyskúšalo 8400 GS na wow doteraz. Ale myslím, že to bude docela solidní na tejto hry. BTW: Koľko je 9600 GT pôjde? |
|
| |||
| |||
| Môžete získať 9600GT alebo 8800GT za cca 130 $.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... $ 130, ktoré sa javí ako veľmi dobrá cena. však i dont vedieť, či im ochotný dať moc do grafickej karty pravdu hned. ale od toho, čo ste říkal, že sa javí ako veľmi veľký skok od 8600 GT na 8800 GT a 9600 GT. by vám odporúčame, aby aj čakať, až sa dostanú lacnejšie? a ak áno, ako dlho si myslíte, že by mohlo trvať? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Inspiron 8600 laptop vodičov vymazaný - Nie internet teraz | coolones | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. máj 2009 02:52 |
| Bol to dobrý obchod? BFG Tech 8600 GTS | lukeshep | Graphics Cards & Monitory | 6 | 24. januára 2009 07:25 |
| Nvidea 8600 séria | Big Ian | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. decembra 2007 09:45 |
| Radeon x1300 pro vs Geforce 8600 GT | squals | Graphics Cards & Monitory | 5 | 16. novembra 2007 17:37 |
| 8600 GTS PSU Požiadavky | Blazing933 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31 októbra 2007 08:01 |
| Thread Tools | |
| |