![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја планирам купити ЕВГА ГеФорце 8600 ГТС. И сад, ја донт имати добру матичну плочу на све (само 1 ПЦИе слот), али ја планирам заменити са које можда нфорце 680и, али планирам да им касније. Па. Био сам задивљен ако је то кад сам се да су нове матичне плоче, могу ли покренути тај сли са видео картицом и КСФКС ГеФорце 8600 ГТ, уместо да купите другу ГТС. |
|
| |||
| |||
| Не, обе картице морају бити исти - 8600ГТ и 8600ГТ или оба ГТСс Мислим да сам исправити у казивање сте 99% одређене добити веће перформансе појачати са једним 8800ГТ или 9600ГТ него сли-инг два 8600ГТс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уопце не замарам. Чини се да су вам под претпоставком сли морате имати добре опремити, што је потпуно лажно. Довољно је купити 9600ГТ или 8800ГТ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| иц. Како о ПЦИ Експресс и ПЦИ Експресс 2.0. Шта је разлика између та два? Из шта ЈА кноткле мој мобо је ПЦИ Експресс јер имам 8400 ГС унутра. Али бих волео да има боље перформансе него што им од узимајући са 8400 ГС. Им молба, јер мислим да је 8800ГТ и ГеФорце 9 серија ПЦИ е се од 2,0 шта ја знам |
|
| |||
| |||
| Не брините о томе - то је тешко заситити се ПЦИЕ кс16 бус јер је то, а ту је мало перформансе у корист 2,0 мобо. Стварни корист је ако ставите један од наведених картица у.. Иако готово све побеђује један 8400гс: п
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| хехе, тај зашто им желе надоградити. Али, ја донт играти неке од оних "топ Тиер" игара попут црысис и нестварно. Управо сам играти неке УОУ и моје бро такође игра на мој пц и он игра пуно Медиевал 2 и Цив. Па зашто ми је тај тежио за нечим око 8600 ГТ. Иве био хандсоме за један на ебаы и надала сам потрошите више од 60 $ једном једна укључујући отпрему / руковању. Им на уској буџет за трошење на мој пц. тако да им у нади да би добили ксфкс 8600 ГТ и купити засебну расхладни вентилатор, јер тако ја могу оверцлоцк Сасвим мало или добити 8600 ГТ кскскс који је фабрички оверцлоцкед јер долази са залман расхладни вентилатор |
|
| |||
| |||
| Па, да, можете то учинити. Ат $ 60 није тако лоше за посао. То је само да цена / перформансе мудрих на 9600ГТ је бољи посао. Је не опа добро свира на 8400? То је необично.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Но, читав посао је ја имати 2 рачунара. Један у мојој соби и један који је "породицу" рачунар. Желим да имају породицу рачунар "боље" од оне у мојој соби, јер тај онај који добије највише користи. (ака мој брат игра пакао ван над то. Он игра пуно више него мене ПЦ играма. цив Као и средњовјековних.) Ја тренутно има 8400 ГС у породици рачунар и он је у могућности за трчање на високој цив без проблема са 8400 ГС је већ само на медиум подешавањима са средњовјековном, али им планирају на замјени да са 8600гт и стављању у 8400 ГС у мојој соби. Ја већ имам УОУ инсталиран на мој рачунар у својој соби. Тако његов лакши и практичнији начин само да играју УОУ у мојој соби. ЈА суђен лука на 8400 ГС Вау ыет. Али мислим да ће бити прилично солидну на тој игри. БТУ: Колико је 9600 ГТ за ићи? |
|
| |||
| |||
| Можете добити 9600ГТ или 8800ГТ за око 130 $.
|
| |||
| |||
| ххмммм ... $ 130 ми се чини да је јако добар опсега цена. Ипак ја донт кноткле да им вољни ставити толико у графичком картицом право о сада. али оно што од говорећи, чини се као врло велики скок од 8600 ГТ до 8800 ГТ или 9600 ГТ. би ли ми препоручити да сачекате док не добијете јефтиније? и ако је колико дуго тако да ли мислите да би могло да потраје? |