![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я планую купити EVGA GeForce 8600 GTS. І зараз, я Не маєте хорошу материнську плату на всіх (лише 1 PCIe слот), але планую замінити, що, може бути, з Nforce 680i, але їм планування до цього пізніше. Ну. Мені було цікаво, якщо коли я отримаю, що нова материнська плата, я можу запустити SLI з відеокартою і XFX GeForce 8600 GT, замість того, щоб купити іншу GTS. |
|
| |||
| |||
| Ні, дві карти повинні бути такими ж - 8600GT & 8600GT або обох GTSS Я думаю, що я прав, кажучи, ви 99% впевнені, щоб отримати більший приріст продуктивності з одного 8800GT або 9600GT, а не SLI-Ing двох 8600GTS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І навіть не турбувати. Ви, здається, в припущенні, SLI потрібно мати хороший Ріг, який абсолютно не відповідає дійсності. Просто купіть 9600GT або 8800GT.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| IC. Як щодо PCI Express і PCI Express 2.0. Що різниця між цими двома поняттями? З того, що я знаю, це моя плат PCI Express, тому що я 8400 GS там. Але я хотів би мати кращу продуктивність, ніж від того, що їм отримувати з 8400 GS. Im просити, тому що я думаю, 8800GT і GeForce 9 серія PCI E 2.0 від того, що я знаю |
|
| |||
| |||
| Не хвилюйтеся - це важкий для насичення PCIE x16 автобуса як вона є, і є мало користі продуктивність в 2,0 плат. Реальну користь, якщо ви поклали один з вищевказаних дюйма карт. Хоча майже нічого б'є 8400GS: P
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Хе-хе, Thats, чому їм з нетерпінням оновлення. Але я Dont Play деякі з цих "зверху ешелону" ігор, як Crysis і Unreal. Я просто пограти WoW і мій братан також грає на вашому ПК, а він грає багато середньовічних 2 і МПК. Таким Thats, чому я була націлена на те близько 8600 GT. Ів був дивлячись на Ebay за одне і сподіваюся витратити не більше $ 60 одну одній включаючи доставку / обробку. Їм на жорсткий бюджет для витрат на моєму комп'ютері. таким їм в надії отримати XFX 8600 GT і купити окремий вентилятор для охолодження, щоб я міг розігнати трохи або отримати 8600 GT XXX яка заводу розігнаний, оскільки воно йде з охолоджуючим вентилятором Zalman |
|
| |||
| |||
| Ну, так, ви можете зробити це. На $ 60 це не так уже й погано угоди. Це просто, що співвідношення ціна / продуктивність мудрий 9600GT є більш вигідну угоду. Є WoW не грав добре на 8400? Це дивно.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ні, вся справа це я 2 комп'ютерах. Один у мене в кімнаті і однієї Thats "родина" комп'ютера. Я хочу мати сім'ю комп'ютер "краще", ніж у моїй кімнаті, тому що звикає Thats однієї Thats саме. (ака мій брат грає пекло з нього. Він грає набагато більше PC ігор, ніж я. Як МПК і середньовіччя.) даний час у мене 8400 GS в родині комп'ютер і він має можливість працювати на високих CIV без будь-яких проб з 8400 GS, але тільки на середніх настройках з середньовічними, але їм на заміну планування, що з 8600GT і поставити 8400 GS в моїй кімнаті. У мене вже є WoW встановлений на моєму комп'ютері в моїй кімнаті. Таким чином, її легше і більш зручним способом просто грати в WoW в моїй кімнаті. Я намагався гавань 8400 GS на Wow ще. Але я думаю, це буде дуже тверді по цій грі. BTW: Скільки коштує 9600 GT займаєшся? |
|
| |||
| |||
| Ви можете отримати 9600GT або 8800GT за ціною близько $ 130.
|
| |||
| |||
| hhmmmm ... $ 130, що здається дуже хороший діапазон цін. Проте я не знаю, якщо їм буде готовий покласти, що багато чого в відеокарті праві зараз. але це від того, що ви говорите, він здається дуже великий стрибок від 8600 GT до 8800 GT і 9600 GT. ви рекомендували б, що я почекаю, поки вони не отримають дешевше? і якщо так, то як довго ви думаєте, що може прийняти? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Inspiron 8600 драйверів ноутбука витер - Без Інтернету зараз | coolones | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 травня 2009 02:52 |
| Чи було це добра справа? BFG Tech 8600 GTS | lukeshep | Графічні карти & Монітори | 6 | 24 січня 2009 07:25 |
| Nvidea 8600 Series | Велика Ian | Графічні карти & Монітори | 1 | 29 грудня 2007 09:45 |
| Radeon X1300 Pro проти GeForce 8600 GT | squals | Графічні карти & Монітори | 5 | 16 листопада 2007 17:37 |
| 8600 GTS БП вимоги | Blazing933 | Графічні карти & Монітори | 1 | 31 жовтня 2007 08:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |