![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, един от моите приятели има NVIDIA Geforce 8600GT и се оплакват от катастрофи. Добре поне, че ние си на графични карти. защото тече енергия директор, блокира, ще свършим убийци кредо, той замръзва, катастрофи, а понякога и спиране на цялата система. харесвам помагам! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU какво имате? тя може да бъде липсата на мощност въпрос, и това което става музей при той има на картата? и знаете ли каква температура на картата е тичане до?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам графична карта 8600GT и мина съхраняват замразяване, докато не осъвременяване на графики на картата на водача и че, подредени. Така че опитайте актуализиране на водача и може да решат проблема за вас.
| |||
| |||
| О, разбира се, колко глупаво от моя страна, водачът трябва да е първият ми въпрос, така че даже го актуализира, ако не е allready. |
|
| |||
| |||
| Да, аз се опитах на омега драйвери, но те казаха, че не са съвместими. и има най-новите драйвери ... Не знам за графични карти Temp. но лошо да разберете. Има ли все пак мога да получа информация за моя PSU, без да отваряте компютъра. , защото той е много нервна за отварянето му ...... |
|
| |||
| |||
| За съжаление, доколкото знам, там не е начин да знаете какво ви е PSU без да се отваря кутията, освен ако не е стикер на гърба. Това е така, защото там не е кой да е compunication между PSU и на дънната платка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя може също така да се прегряване, тъй като е покрита с прах. Вие наистина трябва да пляскане случая отворен ... нищо там сте вътре, освен ако не може да се счупят да започнете с незначителни неща.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обикновено "Съгласен съм с такива и такива" се считат за безполезни постове, но този път аз трябва да кажа, че съм съгласен с Serverguy. Дори ако си само да се въведе някакъв тежест зад поста си ... С въпроса си приятел в момента е, имаш две възможности:
| |||
| |||
| О ... и от начина, по който ... Тя наистина биха могли да се прегряване въпрос. Хората винаги бърза да обвиниш графична карта, ако тяхната система е замразяване но ще се изненадате колко много губят време за определяне техните проблеми, защото те са убедени, че видео картата е виновен, докато е във факта, друга част от система, като причинява на проблема. Може би е добра идея да публикувате спец. система тук и нека знае на колко години системата. Тъй като вашият приятел е толкова склонни да отвори неговия случай, аз ще приеме, че не е имало последните актуализации хардуер, въпреки че, ако би било добре, ако можете да потвърдите, че това е сигурно. Ако имате затруднения при определяне части на системата, просто да изтеглите и инсталирате "Еверест". Това добре ще ти кажа какво е вътре в системата. Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
| Ей, Оказва се, че е процесора, прегряване отколкото CodeFreakC |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ужасна катастрофа нужда от помощ! | deathdude4044 | Windows операционни системи | 1 | 5-ти октомври 2009 година 00:22 |
| Моля, помогнете ми с този ужасен вирус | ashubetta | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 9 януари 2009 10:09 |
| 9500gt/8600gt | katana | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 Декември 2008 03:38 |
| Нов монитор изглежда ужасно | Hobbes1677 | Графика на карти & Монитори | 2 | 30 ноември, 2008 година 18:08 |
| Монитор цветове изглежда ужасно | rowtron | Графика на карти & Монитори | 6 | 14 Jan 2008 11:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |