![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jeden z mých přátel má NVIDIA GeForce 8600GT a byl si stěžovat na zhroucení. No alespoň si myslíme, že její grafické karty. proto, že jsme moc běžet režisér, to burácení, provozujeme Assassins Creed, mrzne, padá a někdy vypne celý počítač. prosím, pomozte! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU, co máte? to by mohl být nedostatek moci vydat, a to už děje scince dostal kartu? a víš, co teplota karta běží?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám grafickou kartu 8600GT a moje uchovávány mrazu, až jsem aktualizoval ovladače grafické karty a třídit ho. Tak zkuste aktualizovat ovladač a to by mohlo vyřešit problém za vás.
| |||
| |||
| oh Samozřejmě, jak hloupé by měl mít řidič byl můj první otázku, tak ano, aktualizovat, pokud to není allready. |
|
| |||
| |||
| Jo, já tried omega ovladače, ale říkali, že to není kompatibilní. a má nejnovější ovladače ... Nevím, o grafické kartě temp. ale špatně zjistit. Je tam kdekoli dovedu si informace na mém psu bez otevření pc. protože on je opravdu nervózní otevřením ...... |
|
| |||
| |||
| bohužel, pokud vím, není způsob, jak poznat, jaké jsou vaše PSU je bez otevření případu, pokud to má nálepku na zadní straně. To proto, že tam není žádné compunication mezi PSU a základní desky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být také přehřívání, protože je zahrnuta v prachu. Vy opravdu potřebujete bezva věc otevřít ... theres nic, co může zlomit uvnitř, pokud začnete hrát s věci.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normálně "Souhlasím s takové a takové" jsou považovány za zbytečné příspěvky, ale tentokrát jsem 'je třeba říct, že souhlasím s Serverguy. I kdyby jeho jediným dát nějakou váhu za jeho post ... S vydáním svého přítele, je v současné době zažívá, máte dvě možnosti:
| |||
| |||
| Oh ... a mimochodem ... Mohl to být také problém přehřívání. Lidé jsou vždy rychle na vině grafická karta, pokud jejich systém je zmrazení ale vy byste se divila, kolik je ztráty času, kterým se jejich problémy, protože jsou přesvědčeni, že grafická karta je na vině i když je ve skutečnosti jiné části systému způsobující problému. To by mohlo být dobré místo systému spec sem a dejte nám vědět, jak starý systém. Vzhledem k tomu, tvůj přítel je tak zdráhají otevřít jeho případ, já předpokládám, že nedošlo k žádným poslední aktualizace hardwaru i když by dobré, kdybyste mohl potvrdit, že to je jistý. Pokud máte problém určit částí systému, stačí stáhnout a nainstalovat "Everest". To bude pěkně říct, co je uvnitř systému. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| hej, ukáže, je to cpu, přehřátí thanx CodeFreakC |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hrozné Crash Need Help! | deathdude4044 | Operační systémy Windows | 1 | 5.října 2009 00:22 |
| Prosím, pomozte mi s tím strašný virus | ashubetta | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 9. ledna 2009 10:09 |
| 9500gt/8600gt | Katana | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. prosince 2008 03:38 |
| Nový monitor vypadá hrozně | Hobbes1677 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 30. listopadu 2008 18:08 |
| Monitor barvy vypadají hrozně | rowtron | Graphics Cards & Monitory | 6 | 14. leden 2008 11:22 |
| Thread Nástroje | |
| |