![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, ένας από τους φίλους μου έχει NVIDIA Geforce 8600GT και παραπονέθηκε των συγκρούσεων. Λοιπόν τουλάχιστον πιστεύουμε ότι η κάρτα γραφικών της. διότι τρέχει εξουσία σκηνοθέτης, η λειτουργία διακοπεί, θα τρέχει δολοφόνοι θρήσκευμα, που παγώνει, κολλάει και μερικές φορές κλείνει το σύνολο του υπολογιστή. PLEASE HELP!! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι PSU έχετε; θα μπορούσε να είναι η έλλειψη δύναμης ζήτημα, και αυτό συμβαίνει scince πήρε την κάρτα; και ξέρεις τι θερμοκρασία της κάρτας είναι σε λειτουργία;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω μια 8600GT Κάρτα γραφικών και η δική μου δέσμευση διατηρείται μέχρι να ενημερωθεί η κάρτα γραφικών οδηγού και ότι ταξινομημένο το. Έτσι προσπαθείτε ενημέρωσης οδηγού και θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα για σας.
| |||
| |||
| Ω φυσικά, πόσο ανόητο εκ μέρους μου, ο οδηγός θα πρέπει να έχουν την πρώτη μου ερώτηση, οπότε ναί, ενημέρωση, αν δεν είναι allready. |
|
| |||
| |||
| Ναι, προσπάθησα το ωμέγα τους οδηγούς αλλά δεν είπε ότι είναι συμβατές. και έχει τα τελευταία προγράμματα οδήγησης ... Ι dont ξέρτε για την κάρτα γραφικών temp. αλλά η κακή μάθετε. υπάρχει έτσι κι αλλιώς, να πάρετε πληροφορίες για PSU μου χωρίς το άνοιγμα του υπολογιστή. γιατί πραγματικά νευρικό σχετικά με το άνοιγμα αυτό ...... |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τι σας PSU δεν το άνοιγμα της υπόθεσης, αν δεν έχει ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία compunication μεταξύ των PSU και τη μητρική πλακέτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι η υπερθέρμανση διότι καλύπτεται σε σκόνη. Μπορείτε πραγματικά να πατάξουν την έναρξη ... Theres τίποτα δεν μπορείτε να σπάσει αν δεν αρχίσουν εντός κόλπα με τα πράγματα.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κανονικά "Συμφωνώ με τον τάδε" θεωρούνται άχρηστα θέσεις, αλλά αυτή τη φορά εγώ πρέπει να πω ότι συμφωνώ με Serverguy. Ακόμη και στην περίπτωση που το μόνο για να τεθούν κάποια βαρύτητα πίσω από τη θέση του ... Με το θέμα είναι ο φίλος σας σήμερα, έχεις δύο επιλογές:
1: έχετε σπάσει την έναρξη τον εαυτό σας και προσπαθείτε να αναφέρονται το είδος του προβλήματος. 2: σας φέρουμε σε συνεργείο επισκευής. Cheers: Κρις. Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
| |||
| |||
| Ωχ ... και από τον τρόπο ... Θα μπορούσε μάλιστα να αποτελέσει επίσης το θέμα της υπερθέρμανσης. Οι άνθρωποι είναι πάντα γρήγορη φταίει η κάρτα γραφικών και αν το σύστημά τους είναι δέσμευση, αλλά που προτίθεστε να εκπλαγείτε πόσες είναι να χάνεται χρόνος για τον καθορισμό των θεμάτων, διότι είναι πεπεισμένοι ότι η κάρτα γραφικών είναι υπαίτια ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα άλλο μέρος του συστήματος που προκαλεί το πρόβλημα. Θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να τοποθετήσει το σύστημα spec εδώ και ας γνωρίζουν πως το σύστημα είναι παλιό. Επειδή ο φίλος σου είναι τόσο απρόθυμοι να ανοίξουν την περίπτωσή του, θα υποθέσει ότι δεν έχουν σημειωθεί πρόσφατα υλικού ενημερώσεις αν και αν θα ήταν καλό αν μπορούσατε να το επιβεβαιώσει, ώστε να είναι βέβαιος. Εάν έχετε προβλήματα που προσδιορίζουν τα μέρη του συστήματος, μόλις κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το "Everest". Είναι ωραία θα σας πω τι είναι μέσα στο σύστημα. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, αποδείχθηκε ότι ήταν η cpu, η υπερθέρμανση thanx CodeFreakC |