![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, jedan od mojih prijatelja ima NVIDIA Geforce 8600GT i je gunđanje o crashes. Pa barem mislimo svojim grafika kartica. jer mi moci pokrenuti direktora, It crashes smo pokrenuti assassins vjerovanje, ona freezes, crashes, a ponekad i cijele isključi računalo. ugoditi pomoć! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU što imate? to bi mogao biti problem nedostatka snage, te je ovo bila scince događa on je dobio karticu? a znaš šta je temperatura se izvodi na kartici?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam 8600GT Graphics Card i minski smrzava dok sam čuvao ažurirali upravljački program grafičke kartice, a da ga se redaju. Pa pokušajte ažuriranju vozača i to bi moglo riješiti problem za tebe.
| |||
| |||
| Oh, naravno, koliko blesav od mene, vozač je trebalo moje prvo pitanje, pa čak i ako to update nije allready. |
|
| |||
| |||
| Da, ja pokušao omega drivere ali oni su rekli da nisu kompatibilni. i ima najnovije drivere ... Ja dont znati o grafičkom karticom temp. ali bolestan saznati. Ima li bilo kako ja mogu dobiti informacije na moj PSU bez otvaranja računala. jer on je jako nervozan o otvaranju to ...... |
|
| |||
| |||
| na žalost, koliko ja znam, ne postoji način znajući što je vaš PSU bez otvaranja slučaj, osim ako ima naljepnicu na leđima. To je zato što se ne compunication između PSU i matične ploče. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi moglo biti pregrijavanja jer je pokrivena u prašinu. Stvarno trebate ispucati slučaju otvorenog ... theres ništa ne možete razbiti iznutra, osim što počnete s trivijalan stvari.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obično "Slažem se s tom i tom" se smatraju beskorisnih postova, ali ovaj put imam potrebu reći da slažem se s Serverguy. Čak i ako se samo na njegove staviti neke njegove težine iza post ... Sa svojim prijateljem tema je trenutno doživljavamo, imaš dvije mogućnosti:
| |||
| |||
| Oh ... i uz put ... Moglo bi se zaista biti problem pregrijavanja. Ljudi su uvijek brzi kriv grafičkom karticom ako im je hladno, nego sustav koji biste biti iznenađeni koliko su gubitka vremena popravljajući njihova pitanja, jer su uvjereni da je grafička kartica je greška a to je u stvari drugi dio sustava uzrokujući problem. To bi mogla biti dobra ideja za postavljanje sustava spec. ovdje i dajte nam do znanja kako je stari sustav. Budući da je tvoj prijatelj je tako nerado otvaraju njegovu slučaju, ja ću pretpostaviti da nije bilo nedavne nadogradnje hardvera, iako, ako bi bilo dobro ako bi mogao potvrditi da se to sigurno. Ako ste imali problema s identificiranjem dijelovima sustava, jednostavno preuzmite i instalirajte "Everest". On će ti reći što lijepo je unutar sustava. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| hej, ispada da je CPU, pregrijavanja Thanx CodeFreakC |