![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, Egy barátom van egy NVIDIA GeForce 8600GT és már panaszkodott összeomlik. Nos, legalább úgy gondoljuk, hogy a grafikus kártya. mert mi fut hatalom igazgatója, a program az, mi fut Assassins Creed, akkor lefagy, összetörik, és néha leáll az egész számítógépet. kérem, segítsen!! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU, mi van? Lehet, hogy nem hatalmi kérdés, és ez történt scince ő van a kártya? és tudod, milyen hőmérsékletű a kártya futó?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van egy 8600GT grafikus kártya és az én tartott fagyasztás, míg el nem frissítette a grafikus kártya driver, és hogy rendezve ez ki. Próbálja ki az illesztőprogram frissítése és talán rendezni a problémát az Ön számára.
| |||
| |||
| oh persze, milyen ostoba rólam, a vezetőt kellett volna az első kérdésem, tehát igen, frissíti azt, ha nem allready. |
|
| |||
| |||
| Igen, próbáltam, de az omega vezetők azt mondták, hogy nem kompatibilis. és ez a legújabb illesztőprogramokat ... I dont tud a grafikus kártya hőm. de rosszul találja ki. van egyébként én tud kap info on my psu megnyitása nélkül a pc. , mert tényleg ideges kinyissák ...... |
|
| |||
| |||
| Sajnos amennyire én tudom, ott nem lehet tudni, mi a tápegység a ház felnyitása nélkül, kivéve ha a matricát a hátulján. Ennek oka, hogy nem létezik olyan compunication között a tápegység és az alaplap. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Továbbá az is előfordulhat túlmelegedés, mert fedezi a porban. Ön igazán szükség-hoz kiváló a helyzet nyitva ... ott semmit sem szünetet belül, ha nem kezdődik a haszontalan dolgokat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rendszerint "Egyetértek az ilyen és ilyen" tartják haszontalan állásokat, de most "kell mondani, hogy egyetértek Serverguy. Még akkor is, ha annak csak egy kis súlyát posztjáról ... A kérdés a barátod jelenleg tapasztalható, akkor két lehetőség van:
| |||
| |||
| Oh ... és az út ... Ez valóban is a túlmelegedés kérdés. Az emberek mindig gyorsan hibáztatni a grafikus kártyát, ha a rendszer fagyasztás csak te lennél lepve, mennyi idő rögzítésére is veszíti a kérdés, mert meg vannak győződve arról, hogy a grafikus kártya az ő hibájából, míg valójában egy másik része a rendszer okoz a problémát. Lehet, hogy jó ötlet, hogy tegye a rendszer specifikációt itt, és tudassa velünk, hány éves a rendszer. Mivel a barátom annyira szívesen megnyitása ügyében, én azt vélelmezik, hogy nem voltak nemrég hardverfrissítések bár ha jó lenne, ha meg tudná erősíteni, hogy ez biztos. Ha gondja azonosító részei a rendszer, csak le kell tölteni és telepíteni "Everest". Nem lesz szépen megmondja, mi van a rendszeren belül. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| hé, kiderül, ez volt a cpu, túlmelegedés thanx CodeFreakC |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Horrible Crash Need Help! | deathdude4044 | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 5, 2009 00:22 |
| Kérem, segítsen nekem ezzel a szörnyű vírus | ashubetta | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 9. január 2009 10:09 |
| 9500gt/8600gt | Katana | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. december 2008 03:38 |
| Új monitor néz borzalmas | Hobbes1677 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 30. november 2008 18:08 |
| Monitor színben látod borzalmas | rowtron | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 14. január 2008 11:22 |
| Téma eszközök | |
| |