![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אחד החברים שלי יש NVIDIA Geforce 8600GT ויש לו היה מתלונן על קורס. טוב, לפחות אנחנו חושבים הכרטיס הגרפי שלה. כי אנחנו רצים מנהל כוח, זה מתרסק, אנו מפעילים Assassins Creed, הוא קופא, קריסות ולפעמים כיבוי המחשב כולו. בבקשה לעזור! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU מה יש לך? זה יכול להיות בעיה של חוסר כוח, זה כבר קורה scince קיבל כרטיס? ואתה יודע מה טמפרטורת כרטיס פועל ב?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי כרטיס מסך 8600GT ושלי כל הזמן קופא עד שאני מעודכנת את מנהל ההתקן של הכרטיס כי מיון זה. אז נסה לעדכן את מנהל ההתקן וזה יכול לסדר את הבעיה בשבילך.
| |||
| |||
| אה, כמובן, כמה טיפשי מצדי, הנהג היה צריך להיות השאלה הראשונה שלי, אז yea, לעדכן אותו אם זה לא allready. |
|
| |||
| |||
| כן, ניסיתי מנהלי אומגה אבל הם אמרו שהם לא תואמים. וזה נהגי האחרונה ... אני לא יודע על טמפ של כרטיס המסך. אבל חולה לברר. הוא שם בכל מקרה אני יכול להשיג מידע על PSU שלי מבלי לפתוח PC. כי הוא ממש עצבני על פתיחתו ...... |
|
| |||
| |||
| למרבה הצער, עד כמה שאני יודע, אין דרך לדעת מה PSU שלך מבלי לפתוח את התיק, אלא אם כן יש מדבקה על הגב. זאת, משום שאין בין compunication PSU ואת לוח האם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות גם חימום יתר כי היא מכוסה באבק. אתה באמת צריך לפצח מקרה לפתוח ... Theres שום דבר שאתה יכול לפרוץ פנימה, אלא אם תתחיל להתעסק עם החומר הזה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדרך כלל, "אני מסכים עם כך וכך" נחשבים הודעות חסרת תועלת, אבל הפעם אני חייב לומר שאני מסכים עם Serverguy. גם אם רק על מנת לשים קצת מאחורי העברת המשקל שלו ... הבעיה עם החבר שלך מתרחשות כרגע, יש לך שתי אפשרויות:
| |||
| |||
| אה ... ודרך אגב ... אכן זה יכול להיות גם בעיה התחממות יתר. אנשים תמיד ממהרים להאשים את כרטיס המסך אם המערכת שלהם היא להקפיא אבל תתפלאי כמה הם מאבדים זמן לתקן בעיות שלהם, כי הם משוכנעים כי כרטיס המסך הוא אשם כאשר הוא למעשה חלק אחר של המערכת גורמת בעיה. זה יכול להיות רעיון טוב לפרסם פה מערכת Spec יידע אותנו בת כמה המערכת. מאז החבר שלך כל כך שש לפתוח במקרה שלו, אני מניח כי לא היו עדכוני החומרה האחרונים למרות שאם יהיה טוב אם תוכל לאשר את זה כדי להיות בטוח. אם אתה מתקשה בזיהוי חלקי המערכת, פשוט להוריד ולהתקין "אוורסט". זה יהיה יפה להגיד לך מה נמצא בתוך המערכת. לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
| היי, מסתבר שזה היה מאוורר, חימום יתר thanx CodeFreakC |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קראש נורא זקוק לעזרה! | deathdude4044 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 5 אוקטובר 2009 00:22 |
| בבקשה תעזור לי עם זה נורא וירוס | ashubetta | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 9th ינואר 2009 10:09 |
| 9500gt/8600gt | katana | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 דצמבר 2008 03:38 |
| חדש לפקח נראה נורא | Hobbes1677 | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | עד ה -30 בחודש נובמבר 2008 18:08 |
| מעקב אחר צבעים נראית נורא | rowtron | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 14th ינואר 2008 11:22 |
| שרשרת כלים | |
| |