![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys,
vienas iš mano draugų yra NVIDIA Geforce 8600GT ir buvo skundžiasi dėl avarijos. Na bent jau mes manome, jo grafikos plokštę. nes mes paleisti galia direktorius, jis sugenda, vedame Assassins Creed, jis pakimba, o kartais sugenda išjungimo visą kompiuterį. Please help! CodeFreakC |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas PSU turite? tai gali būti dėl energijos trūkumo problemą, ir tai buvo daroma SCINCE jis gavo kortelę? bei sužinoti, ką temperatūros kortelės važiuojant?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Turiu 8600GT Graphics Card, ir man buvo laikomi šaldymo kol aš Atnaujinta grafikos plokštę, ir surūšiuoti it out. Taigi pabandykite atnaujinti savo vairuotojo ir jis galėtų sutvarkyti šią problemą už jus.
|
|||
|
|||
|
Oh žinoma, kaip kvaila apie mane, vairuotojas turėjo būti mano pirmasis klausimas, taip, taip, atnaujinti, jei jis nėra biuletenio.
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeah, I tried Omega tvarkykles, tačiau jie sako, jie nėra suderinami. ir ji turi naujausias tvarkykles ... I dont know apie grafikos plokštę temp. bet blogai tai sužinoti. Ar vis tiek galiu gauti info apie mano PSU neatidarius vnt. nes jis tikrai nerimauti atidarymo ......
|
|
|
|||
|
|||
|
Deja, kiek aš žinau, yra ne žinoti, ką jūsų PSU yra nepradėjus teismo būdu, nebent jis ant nugaros lipdukas. Tai yra todėl, kad nėra jokios tarp PSU ir Portatiles compunication.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taip pat gali būti perkaitimas, nes jis yra įtrauktas į dulkes.
Tikrai reikia nulaužti atviru ... Theres nieko jūs galite nutraukti viduje kol pradėsite nusukimas su stuff.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Paprastai "Sutinku su tokia ir tokia" laikomi nereikalingas žinutes, tačiau šį kartą "reikia pasakyti, kad aš sutinku su Serverguy. Net jei jos tik į ją šiek tiek svorį savo pareigas ... Su problema jūsų draugas šiuo metu išgyvena, turite dvi galimybes:
|
|||
|
|||
|
Oi ... And by the way ... Tai iš tiesų galėtų būti perkaitimo problema. Žmonės visada yra greitas kaltinti grafikos plokštę, jei jų sistemos užšalimo, bet norite nustebinti kiek praranda savo laiko nustatymo klausimais, nes jie įsitikinę, kad vaizdo plokštė yra kaltas, kol jis iš tikrųjų yra kita sistema sukelia dalis problema.
Tai gali būti gera idėja, kad po sistemos spec čia ir praneškite mums, kaip senosios sistemos. Kadangi Jūsų draugas yra labai nenori atverti savo atveju, aš daryti prielaidą, kad nebuvo neseniai įrangos atnaujinimus, nors jei būtų gerai, jei galėtumėte patvirtinti, kad tai tikrai. Jei turite problemų identifikavimo sistemos dalių, tiesiog atsisiųskite ir įdiekite "Everest". Jis bus gražiai pasakyti, kas yra viduje sistema. Cheers: Chris |
|
|
|||
|
|||
|
Hey, pasirodo ji buvo CPU, perkaitimo
thanx CodeFreakC |