![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, viens no maniem draugiem ir NVIDIA GeForce 8600GT un ir sūdzību par avarē. Nu vismaz mēs domājam, tā grafikas karte. jo mēs palaist jauda direktors, It crashes, mēs palaist slepkavu ticību, tas sasalst, avārijām un dažreiz izslēdzas visu datoru. Please help! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ko PSU jums ir? tas varētu būt trūkums varas jautājums, un ir tas noticis scince viņš dabūja karti? un jūs zināt, kas temperatūra karte ir sācies?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir 8600GT Graphics Card un mani tur saldētā veidā līdz I updated grafikas kartes draiveri un sakārtoti it out. Tātad mēģiniet atjaunināt jūsu vadītāju, un tas varētu atrisināt problēmu jums.
| |||
| |||
| Ak, protams, cik dumjš un man vadītājam būtu bijis mans pirmais jautājums, tāpēc jā, atjaunināt, ja tas nav allready. |
|
| |||
| |||
| Jā, es mēģināju omega vadītāji, taču viņi teica, viņi nav savietojami. un tas ir jaunāko draiveri ... I dont zina par grafikas kartes temp. bet slikti uzzināt. Vai ir anyway i can get info on my psu neatverot datoru. tāpēc, ka viņš tiešām nervu par atverot ...... |
|
| |||
| |||
| Diemžēl, cik man zināms, nav veids, kā uzzināt, kāda ir tava PSU ir bez atvēršanas gadījumā, ja tā ir uzlīme uz muguras. Tas ir tāpēc, ka vairs nav compunication starp PSU un mātesplati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt pārkaršana, jo tas ir iekļauts putekļu. Jums tiešām ir nepieciešams, lai kreka gadījumā atvērts ... theres nothing varat pauze iekšpusē, ja jūs sākat niecīgs ar stuff.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parasti "Es piekrītu tāds un tāds" tiek uzskatīti bezjēdzīgi posts, bet šoreiz man vajadzība teikt, ka es piekrītu Serverguy. Pat ja to tikai ievietot dažas svara aiz amata ... Ar jautājums jūsu draugs ir pašlaik notiek, jums ir divas iespējas:
| |||
| |||
| Oh ... un kā ... Tas patiešām varētu būt pārkaršana jautājums. Cilvēki vienmēr ir ātri vainīgi grafikas karti, ja no sistēmas ir iesaldēšana bet tu būsi pārsteigts, cik daudz zaudēt laiku, ko nosaka viņu problēmas, jo viņi ir pārliecināti, ka grafikas karte ir pie vainas, bet tas ir fakts, citu daļu sistēmas, kas rada problēmu. Tā varētu būt laba ideja, lai pēc sistēmas spec šeit un ļaut mums zināt, kā vecā sistēma. Tā kā jūsu draugs nevēlas atvērt savu lietu, es pieņemt, ka nav bijuši pēdējos aparatūras atjauninājumus, lai gan, ja būtu labi, ja Jūs varētu apliecināt to, ka tas ir droši. Ja Jums ir grūtības identificēt daļu no sistēmas, vienkārši lejupielādējiet un instalējiet "Everest". Tas būs labi jums pastāstīt, kas ir iekšā sistēma. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| hey, izrādās, tā bija CPU, pārkaršanu thanx CodeFreakC |
![]() |
|
| Bookmarks |