![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, jeden z moich przyjaciół, NVIDIA GeForce 8600GT i został narzekać na awarie. Dobrze przynajmniej sądzimy, że jego karty graficznej. bo biegać dyrektor mocy, to awarie, możemy uruchomić Assassins Creed, zamarza, upaść i czasem zamyka się całego komputera. proszę mi pomóc! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU, co masz? może to być problem braku energii, i to już się dzieje scince dostał kartę? i wiesz co temperatura karty pracuje z zegarem?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam 8600GT Karta graficzna i moje przechowywane zamrożenie aż aktualizacja sterownika karty graficznej, a posortowane it out. Więc spróbuj zaktualizować sterownik i może rozwikłać dla Ciebie problem.
| |||
| |||
| Och oczywiście, jak głupie z mojej strony, kierowca powinien być moje pierwsze pytanie, to tak, aktualizować go, jeżeli nie jest allready. |
|
| |||
| |||
| Tak, próbowałem omega kierowców, ale powiedzieli, że nie jest zgodna. i ma najnowsze sterowniki ... Nie wiem na temat karty graficznej Temp. ale źle się dowiedzieć. jest tam tak mogę uzyskać informacje na mój psu bez konieczności otwierania komputera. bo on jest naprawdę nerwowy o otwarcie go ...... |
|
| |||
| |||
| Niestety o ile mi wiadomo, nie mogli wiedzieć, jaki jest twój PSU jest bez otwierania obudowy jest, chyba że naklejka na plecach. Dzieje się tak dlatego, że nie ma żadnych compunication od zasilacza i płyty głównej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to być także przegrzania, ponieważ jest on objęty w pył. Naprawdę trzeba złamać przypadku otwartych ... nic tam możesz podzielić wewnątrz chyba zacząć manipulować z rzeczy.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normalnie "Zgadzam się z takiego a takiego" są uznawane za bezużyteczne posty, ale tym razem "trzeba powiedzieć, że zgadzam się z Serverguy. Nawet jeśli jej tylko zadać kilka kilogramów za jego post ... W kwestii Twojego przyjaciela doświadcza obecnie, masz dwie opcje:
| |||
| |||
| Och ... a przy okazji ... Może rzeczywiście być problem przegrzania. Ludzie zawsze są szybkie winy karty graficznej, jeżeli ich system zamrażania, ale chcesz być zaskoczony, jak wiele z nich jest utrata czasu ustalenia ich problemy, ponieważ są przekonani, że karta graficzna jest niewinny, podczas gdy w rzeczywistości jest on w innej części systemu powoduje problem. To może być dobry pomysł, aby opublikować spec systemu tutaj i powiadom nas o tym, jak stary system. Ponieważ twój przyjaciel jest tak niechętnie otwarcie jego przypadku będzie Przypuszczam, że nie było ostatnie aktualizacje sprzętu choć jeśli byłoby dobrze, gdyby mógł Pan potwierdzić, że jest to na pewno. Jeśli masz problem identyfikacji części systemu, wystarczy pobrać i zainstalować "Everest". It'll ładnie powiedzieć, co jest wewnątrz systemu. Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| hey, okazało się, że był CPU, przegrzania thanx CodeFreakC |