![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut baieti,
unul dintre prietenii mei are un NVIDIA Geforce 8600GT şi a fost plângându-se de inertie. Ei bine, cel puţin ne gândim carte sale grafice. pentru că noi rula director de putere, se avariază, vom rula crez asasini, se blochează, crashes şi, uneori, închide computerul întreg. te rog ajutor! CodeFreakC |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PSU Ce ai? Ar putea fi o problemă de lipsă de putere, şi a fost aceasta se întâmplă scince el a luat cardul? Şi ştii ce temperatură card este rulează la?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eu am un 8600GT Graphics Card şi a mea păstrate de îngheţare, până când am actualizat driverul grafic carte şi că sortate it out. Deci, încercaţi actualizarea driver-ul şi s-ar putea rezolve problema pentru tine.
|
|||
|
|||
|
Oh, desigur, cum o prostie de la mine, conducătorul auto trebuie să fi fost prima mea întrebare, aşa că da, îl actualizează dacă nu este deja.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, am încercat driverele Omega dar au zis că ei nu sunt compatibile. si are cele mai recente drivere ... I dont know despre temp grafic carte. dar bolnav afla. este o oriunde i a putea obţine informaţii despre PSU meu fără a deschide PC-ul. pentru că el este foarte nervos cu privire la deschiderea sa ......
|
|
|
|||
|
|||
|
, din păcate, în ceea ce ştiu, nu există o modalitate de a şti ceea ce PSU dumneavoastră este fără a deschide caz, cu excepţia cazului în care are un autocolant pe spate. Acest lucru se datorează faptului că nu există nici o compunication între PSU şi placa de bază.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
S-ar putea fi, de asemenea, supraîncălzire, pentru că este acoperit de praf.
Tu într-adevăr nevoie să rezolve acest caz deschis ... acolo nimic nu te poate rupe în interiorul excepţia cazului în care începe să se ţine de fleacuri cu chestii.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
În mod normal, "Sunt de acord cu o astfel şi astfel de" sunt considerate inutile posturi, dar de data aceasta am nevoie să spun că sunt de acord cu Serverguy. Chiar dacă numai pentru a pune unele greutate în spatele lui post ... Cu problema prietenul tău se confruntă în prezent, ai două opţiuni:
|
|||
|
|||
|
Oh ... precum şi de felul ... S-ar putea fi, de asemenea, într-adevăr o problemă supraîncălzire. Oamenii sunt întotdeauna rapid de vina grafica carte în cazul în care sistemul lor este de îngheţare, dar vei fi surprins cât de mulţi sunt pierderea de timp de stabilire a problemelor lor, deoarece ei sunt convinşi că grafica card este în culpă în timp ce este, de fapt, o altă parte a sistemului care cauzează problema.
S-ar putea fi o idee bună pentru a posta spec. sistemul de aici şi-ne cât de vechi este de sistem. Din moment ce prietena ta este atat de reticente în a deschide cazul său, voi presupun că nu au existat ultimele actualizări hardware-ului, deşi, dacă ar fi bine dacă ai putea confirma acest lucru pentru a fi sigur. Dacă aveţi probleme de identificare părţi ale sistemului, trebuie doar să descărcaţi şi să instalaţi "Everest". Este bine sa va spun ceea ce este in interiorul sistemului. Noroc: Chris |
|
|
|||
|
|||
|
hei, se dovedeşte a fost CPU, supraîncălzire
Thanx CodeFreakC |