![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jeden z mojich priateľov má nVidia GeForce 8600GT a bol sťažujú na kolaps. No aspoň si myslíme, že jej grafické karty. pretože sme plynúť moc riaditeľa, došlo ku kolapsu sme plynúť Assassins Creed, že zamrzne, pády a niekedy vypne celý počítač. prosím pomôžte! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU, čo máte? to by mohol byť nedostatok môcť vydať, a toto bol happening scince dostal kartu? a vieš, aká teplota je karta beží na?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám 8600GT Grafické karty a moje priebežne mrazu až jsem aktualizoval ovládač grafickej karty a že Zoradené to. Takže skúsiť aktualizáciu ovládača a to by mohlo vyriešiť problém za vás.
| |||
| |||
| oh samozrejme hlúpe, ako na mňa, vodič by mal byť môj prvý dotaz, takže áno, úprava, ak nie je allready. |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem omega vodičov, ale povedali, že nie sú kompatibilné. a má najnovšie ovládače ... I dont vedieť o grafickej karte temp. ale zle zistiť. je tam aj napriek tomu môžete získať informácie o mojom PSU bez otvorenia počítača. pretože je to naozaj nervózny otvorení je ...... |
|
| |||
| |||
| Bohužiaľ, pokiaľ viem, neexistuje spôsob, ako zistiť, aké sú vaše PSU je bez otvorenia prípadu, ak to má nálepku na zadnej strane. Je to preto, že tam nie je žiadne compunication medzi PSU a základné dosky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť tiež prehriatia, pretože sa na ne vzťahujú v prachu. Vy naozaj potrebujete crack prípade otvorenej ... Theres nič si môžete zlomiť vnútri ak začnete s švindlování veci.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normálně "Súhlasím s takými a takými" sú považované za bezcenné miest, ale tentokrát som 'potreba povedať, že súhlasím s Serverguy. I keď je jeho jediným, aby niektoré váhu jeho post ... S vydaním vášho priateľa, je v súčasnej dobe, máte dve možnosti:
| |||
| |||
| Oh ... A mimochodom ... To by skutočne mohlo byť aj prehriatie problém. Ľudia sa vždy rýchlo na vině grafická karta, ak ich systém je zmrazenie ale, že by ste sa divila, koľko je strata času stanovenie ich problémy, pretože sú presvedčení, že grafická karta je na vine aj keď je v skutočnosti iné časti systému spôsobujúce problému. Mohlo by to byť dobrý nápad post systému spec sem a dajte nám vedieť, ako starý systém. Vzhľadom k tomu, že tvoj priateľ je tak zdráhajú otvoriť jeho prípad, budem predpokladať, že nedošlo k žiadnym nedávnom hardware aktualizácia hoci ak by bolo dobré, ak by ste mohli potvrdiť, že to je isté. Ak máte problémy s určením časti systému, stačí stiahnuť a nainštalovať "Everest". To si pekne povedať, čo je vo vnútri systému. Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| hej, ukáže, je to cpu, prehriatia thanx CodeFreakC |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hrozné Crash Need Help! | deathdude4044 | Operačné systémy Windows | 1 | 5.října 2009 00:22 |
| Prosím, pomôžte mi s tým strašný vírus | ashubetta | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 9. januára 2009 10:09 |
| 9500gt/8600gt | Katana | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. decembra 2008 03:38 |
| Nový monitor vypadá hrozně | Hobbes1677 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 30. novembra 2008 18:08 |
| Monitor farby vyzerajú hrozně | rowtron | Graphics Cards & Monitory | 6 | 14. január 2008 11:22 |
| Thread Tools | |
| |