![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, један од мојих пријатеља има НВИДИА ГеФорце 8600ГТ и је гунђање о црасхес. Па барем мислимо својим графика картица. јер ми моци покренути директора, Ит црасхес смо покренути ассассинс веровање, она фреезес, црасхес, а понекад и целе искључи рачунар. угодити помоћ! ЦодеФреакЦ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу што имате? то би могао бити проблем недостатка снаге, те је ово била сцинце дешава он је добио картицу? а знаш шта је температура се изводи на картици?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам 8600ГТ Грапхицс Цард и минско смрзава док сам чувао ажурирали управљачки програм графичке картице, а да га се редају. Па покушајте исправци возача и то би могло да реши проблем за тебе.
| |||
| |||
| Ох, наравно, колико блесав од мене, возач је требало моје прво питање, па чак и ако то упдате није аллреады. |
|
| |||
| |||
| Да, ја суђен омега дривер али они су рекли да нису компатибилни. и има најновије дривер ... Ја донт знати о графичком картицом темп. али болестан сазнати. Има ли било како ја могу добити информације на мој псу без отварања рачунара. јер он је јако нервозан о отварању то ...... |
|
| |||
| |||
| на жалост, колико ја знам, не постоји начин знајући шта је ваш псу без отварања случај, осим ако има налепницу на леђима. То је зато што се не цомпуницатион између псу и матичне плоче. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То би могло бити прегрејавања јер је покривена у прашину. Стварно треба прасак случају отвореног ... Тхереса ништа не можете разбити изнутра, осим што почнете са тривијалан ствари.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обично "Слажем се са том и том" се сматрају бескорисних постова, али овај пут имам потребу рећи да слажем се са Сервергуы. Чак и ако се само на њен ставити неке његове тежине иза пост ... Са својим пријатељем тема је тренутно доживљавамо, имаш две могућности:
| |||
| |||
| Ох ... и уз пут ... Могло би се заиста бити проблем прегрејавања. Људи су увек брзи крив графичком картицом ако им је хладно, него систем који бисте бити изненађени колико су губитка времена фиксирање њихова питања, јер су уверени да је графичка картица је грешка а то је у ствари други део система проузрочење проблем. То би могла бити добра идеја за постављање система спец овде и дајте нам до знања како је стари систем. Будући да је твој пријатељ је тако нерадо отварају његову случају, ја ћу претпоставити да није било недавне надоградње хардвера, иако, ако би било добро ако би могао да потврди да се то сигурно. Ако сте имали проблема са идентификовање деловима система, једноставно преузмите и инсталирајте "Еверест". Он ће ти рећи шта лепо је унутар система. Цхеерс: Цхрис |
|
| |||
| |||
| хеј, испада да је ЦПУ, прегрејавања Тханкс ЦодеФреакЦ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Страшне црасх Неед хелп! | деатхдуде4044 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 5. Окт 2009 00:22 |
| Угодити помоћ мене с данашји вирус страшно | асхубетта | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 9 јануар 2009 10:09 |
| 9500гт/8600гт | Катана | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 децембар 2008 03:38 |
| Нови монитор изгледа страшно | Хоббес1677 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 30 новембар 2008 18:08 |
| Монитор боје изгледају страшно | роутрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 14 јануар 2008 11:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |