![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, один з моїх друзів NVIDIA GeForce 8600GT і скаржився аварій. Ну принаймні ми вважаємо своїм графічної карти. тому що ми біжимо Power Director, він виходить з ладу, ми біжимо Assassins Creed, вона замерзає, збої, а іноді відключається весь комп'ютер. Будь ласка, допоможіть! CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| який блок живлення у вас є? Це може бути відсутність влади питанням, і це відбувалося SCINCE він отримав картку? А ви знаєте, яка температура карта працює на?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я відеокарта 8600GT і мої заморожування зберігається, поки я не обновив драйвера графічної карти, і що розібралися. Таким спробуйте оновити драйвер і він може залагодити проблему для вас.
| |||
| |||
| Так звичайно, як нерозумно мене, водій повинен був мій перший питання, тому що так, оновлювати його, якщо він не ALLREADY. |
|
| |||
| |||
| Так, я намагався Omega Drivers але вони сказали, вони не сумісні. і воно має останню версію драйверів ... Я не знаю про Темп відеокарти. але погано дізнатися. є в будь-якому випадку я можу отримати інформацію про моє БП без відкриття шт. тому що він дуже нервовий про його відкриття ...... |
|
| |||
| |||
| На жаль, наскільки я знаю, немає способу дізнатися, що ваш блок живлення без розтину корпусу, якщо він має наклейку на спину. Це тому, що немає ніяких compunication між БП і материнської плати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також це може бути перегрів тому що вона покрита пилом. Вам дійсно потрібні, щоб зламати разі відкритого ... Немає нічого ви можете розбити всередину, якщо ви почнете возитися з речами.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зазвичай "Я згоден з такою-то і такі" вважаються марними посади, але цього разу я повинен сказати, що я згоден з Serverguy. Навіть якщо її тільки покласти деякий вага за посаду ... З питанням вашого друга в даний час переживає, у тебе два варіанти:
| |||
| |||
| Ох ... І, до речі ... Вона в дійсності може бути перегрів питання. Люди завжди швидко винні графічні карти, якщо їхня система зависає, але ви будете здивовані, як багато втрачають час фіксації їх питання, тому що вони переконані в тому, що відеокарта винна в той час як насправді іншій частині системи викликає проблеми. Було б непогано опублікувати в системі Spec тут і дайте нам знати, як стара система. З іншого, що не бажає відкрити свою справу, я припускаю, що там не було останніх оновлень апаратного хоча, якщо б добре, якщо б Ви могли підтвердити це, звичайно. Якщо у вас виникли проблеми визначення частин системи, просто завантажте і встановіть "Еверест". Це буде красиво сказати вам, що знаходиться всередині цієї системи. Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
| Гей, виявляється, це був процесор, перегрів Thanx CodeFreakC |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Жахливий Crash Need Help! | deathdude4044 | Операційні системи Windows | 1 | 5 жовтня 2009 00:22 |
| Будь ласка, допоможіть мені з цим жахливим вірусом | ashubetta | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 9 січня 2009 10:09 |
| 9500gt/8600gt | Катана | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 грудня 2008 03:38 |
| Новий монітор виглядає жахливо | Hobbes1677 | Графічні карти & Монітори | 2 | 30 листопада 2008 18:08 |
| Монітор кольори виглядають потрапило | rowtron | Графічні карти & Монітори | 6 | 14 січня 2008 11:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |