![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто имам MSI 8600gt в заключение, актуализиран от 7600gs, просто бърз общ преглед за карти Мислех да бъде хубаво за питам какво картата за да получите и т.н. и т.н.
тази карта е snubbed много хора, които са я разгледа shouldn't се казва, че в 8600 серии като не е имало два пъти в изпълнение от 7600, колкото е между 6600 до 7600 (надявам се, че смисъл) Както и да е, аз изтеглили компания на герои да се види изпълнението промяна (ще тест bf2142 Ина сек) на високи настройки на 7600gs I couldnt получават повече от 10fps, куци Знам, Айв опитвали 8600gt същото нещо и т.н. и т.н. и Айв Трябва 105fps това ме накара да мразя ревюта като имам по такъв стресиращ-членка, както и couldnt откриете един бюджетен карта, която се didn't Почука като боклук или не е достатъчно добър, и както можете да видите своята доказана ги има, за мен поне. Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добър пост. ![]() Махни съм аз мисля, че както аз си мисли базирани на FEAR на 1280x1024 с 2xAA и 4xAF с пълен подробност (която е как трябва да се играят игри) и GT видял ниско тридесетте връх FPS, надолу до 17 (което е казано, unplayable). Да не забравяме, че се случва да бъде играта зависима. И в някои случаи и CPU зависима.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница пост, благодаря за прегледа.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1280 ВЕИ всичко на високо и 4x AA и Im Getting 50 FPS, зашеметени да съм честен Само за теб Алекс ще изтеглите FEAR демото и ги шашарма |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз много изненадана, какъв размер картите са ли тези FPS по? и те са пълни?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| аз арго запомни името на картата, една и съща тема на пристанището, но не и пристанищни LOL, аз не го изигра много напоследък (моя стар gfx карти пуснати ме abit) в основата на сайта, в които ЕС се защитава, му една прашна карта, в второ знаме Терес подобни портали с immigrations LOL знаци върху тях, както и да е, аз бях на EA Великобритания сървъра пълен |
|
| |||
| |||
| FEAR писти като чар, всичко maxed 1280 RES 2xaa 4xaf Im Getting грубо 50fps отново има един проблем ........... му една от тези игри, които плаша се разкарай от мен хааа! Благодаря на Бога за бавното п или куршум път те са в играта за да мога да видя какво става, да му прекалено тъмно LOL и флаш светлината е гадно! yeh но тази карта работи лечение! |
|
| |||
| |||
| Благодаря за публикуване назад, какво от o'c на картата? (Gpu и RAM) Аз съм поемането на Stream Shader са не oc'd. Бихте не ума ви отговори, ако може, както картата използвах беше Ванилов, ще се радвам да получа сравнение. Наздравици.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| му на MSI версия, болните имат поглед за вас, сърф кръгла abit cuz аз честно DONT знам LOL, Im опитват да стоят настрана от OC'in знам болни рушат моя компютър LOL, иначе бързо "Run" начин, за да разберете, но yeh малтретиране разберете за пич! |
|
| |||
| |||
| Дали тази карта като добри като 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 и колко по-добри са тези карти срещу две 6600LE's, ще видите много на подобрение с никого от GT карти. Наздравици Марти |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 9500gt/8600gt | katana | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 Декември 2008 03:38 |
| 8600gt ужасно! | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 11 | 29 Авг 2008 13:26 |
| Отзиви | Jase123 | Общността Новини & Чат | 4 | 9 февруари 2008 18:05 |
| DOT Express - 8600GT Overclocking | mrdaveyk | Графика на карти & Монитори | 4 | 5-и парламентарен Jan 2008 21:50 |
| 8600GT, 8800GT или X1950 про? | Брой Jackula | Графика на карти & Монитори | 7 | 15 Дек 2007 05:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |