![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jen mám msi 8600gt v konečně aktualizované od 7600gs, stejně rychlý obecný přezkum za kartu i myšlenka může být příjemné se ptám na to, co kartu získat etc etc
Tato karta byla snubbed hodně jako lidé, kteří tvrdí, že je přezkoumal shouldn't být v sérii za 8600 nedošlo k žádnému dvojímu výkonu od 7600, protože byl mezi 6600 do 7600 (doufám, že smysl) tak jako tak, i staľené společnost z hrdinů to prostě vidět představení změny (to test bf2142 ina sec) na vysoké nastavení na 7600gs i couldnt získat více než 10fps, kulhaví vím, IVE vyzkoušeli 8600gt stejné res atd. atd. a IVE mám 105fps tato recenze mě nenávidí, jak mám v takovém stavu, jako stressy i couldnt najít jeden rozpočet kartu, která didnt dostat udeřený jako blbost nebo není dost dobrý, a jak vidíte její prokázané jim nelíbí, pro mě atleast.
Můj systém: Moje
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dobrý příspěvek.
![]() Zapojit se mi myšlení I když, jak moje myšlenky založené na FEAR na 1280x1024 s 2xAA a 4xAF s plnou detail (což je, jak by měl hrát hry) a GT viděl třicátých vrchol nízké fps, na 17 (což je, upřímně řečeno, nehratelný). Nezapomeňte, že to bude hra závislé. Av některých případech i cpu závislé.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nice post, díky za recenzi.
|
|||
|
|||
|
bf2142 --
1280 res vše o vysoce a 4x AA a im dostat 50 fps, ohromilo mě to být upřímná právě pro vás bude i alex stáhnout demo FEAR a dát jí poprask |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jsem příliš překvapen, jaká velikost mapy byly abyste ty fps o? a byly plné?
|
|
|
|||
|
|||
|
i cant zapamatovat jméno mapy, stejné téma přístav, ale ne harbour lol, i není to hráli hodně v poslední době (můj starý GFX kartu dát mě abit) v podstatě mapa, kde EU se obhajovat, její jeden zaprášený mapy, na druhá vlajka theres podobné portály s immigrations známky na ně lol, mimochodem, byl jsem na EA UK server plný
|
|
|
|||
|
|||
|
FEAR běží jako kouzlo, všechno maxed 1280 res 2xaa 4xaf
im dostává zhruba 50fps znovu mysli jeden problém ........... jeho jedné z těchto her, které vyděsit sakra ze mi cha! Díky Bohu za pomalé mo nebo bullet době mají ve hře, tak i vidím, co se děje, jeho příliš tmavý lol a bleskové světlo na hovno! yeh, ale tuto kartu díla léčit! |
|
|
|||
|
|||
|
Děkuji za zaslání zpět, co se o'c na kartě? (GPU a ram) I'm převzetí Stream shader to nejsou oc'd.
By nevadí vám odpověděli, kdybyste jako kartu jsem použil byl Vanilla, by hezké mít srovnání. Na zdraví.
|
|||
|
|||
|
MSI jeho verze, nemocní si pro vás, surfování kole abit cuz i poctivě dont vědět lol, im snaží držet od OC'in pokud vím, nemocné zničit počítač lol, stejně rychlá 'běží' způsob, jak to zjistit, yeh špatného, ale zjistit, za mate!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tato karta je tak dobrý, jako 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 a kolik lepší jsou obě tyto karty proti dvěma 6600LE to, bych vidět mnoho zlepšení s nikým z GT karet.
Na zdraví Marty |