![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχεις μόνο msi 8600gt στο τέλος, ενημέρωση από την 7600gs, απλά μια γρήγορη γενική ανασκόπηση για την κάρτα νόμιζα ότι θα ήταν ωραίο για το τι ζητάμε για την κάρτα για να έχουν πρόσβαση κτλ κτλ
αυτή η κάρτα έχει snubbed πολλά, όπως τα άτομα που έχουν εξετάσει αυτό τα λέει shouldn't είναι σε σειρά το 8600, όπως δεν υπήρχε διπλή σε επιδόσεις από το 7600 που υπήρχε μεταξύ του 6600 έως το 7600 (ελπίζω ότι λογικό) Tελoσπάvτωv, i τηλεφορτωθούν εταιρεία του ήρωες να βλέπουν τις επιδόσεις αλλαγή (δοκιμή θα bf2142 ina sec) σχετικά με τις υψηλές ρυθμίσεις σχετικά με την 7600gs i couldnt get πάνω από 10fps, κουτσός γνωρίζω, IVE TRIED την 8600gt ίδια res κτλ κτλ και έχεις 105fps IVE αυτό με έκανε να το μίσος σχόλια που έχω σε μια τέτοια κατάσταση, όπως stressy i couldnt βρείτε μία κάρτα προϋπολογισμού που didn't get χτύπησε όπως χάλια ή δεν είναι αρκετό, και όπως μπορείτε να δείτε την αποδεδειγμένη τους λάθος, για μένα atleast. Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η καλή θέση. ![]() Λάβετε της σκέψης μου και αν εγώ ως βάση τις σκέψεις μου σχετικά με FEAR σε 1280x1024 με 2xAA και 4xAF με πλήρη λεπτομέρεια (που είναι το πώς θα πρέπει να παίζονται τα παιχνίδια) και το GT είδα χαμηλά τριάντα κορυφής fps, καθορίζονται σε 17 (το οποίο, ειλικρινά, unplayable). Μην ξεχνάτε ότι το παιχνίδι θα εξαρτάται. Και σε ορισμένες περιπτώσεις εξαρτώνται επίσης cpu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μετά τη Νίκαια, ευχαριστίες για την αναθεώρηση.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1280 res τα πάντα σχετικά με τις υψηλές και 4x AA και να im 50 fps, αναισθητοποιούνται μου για να είμαι ειλικρινής μόνο για σας alex θα κατεβάσετε το demo του FEAR και του δώσετε ένα ξεφάντωμα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα εκπλαγείτε πολύ, ό, τι μέγεθος χάρτες θα βρεις σε αυτές fps; και ήταν πλήρης;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| i επίκλιση θυμάμαι το όνομα του χάρτη, το ίδιο θέμα των λιμανιών, αλλά δεν λιμάνι lol, i δεν είναι αυτή που παίζει πολύ πρόσφατα (παλιό μου gfx κάρτα που μου abit off) είτε στο χάρτη όπου η ΕΕ που υπερασπιζόμαστε, το σκονισμένο ένα χάρτη, σε η δεύτερη σημαία Theres όπως πύλες με ενδείξεις σχετικά με τους immigrations lol, ούτως ή άλλως, ήμουν σε έναν διακομιστή EA UK πλήρη |
|
| |||
| |||
| FEAR λειτουργεί σαν μια γοητεία, όλα maxed 1280 res 2xaa 4xaf im περίπου 50fps και πάλι να νου ένα πρόβλημα ........... το ένα από αυτά τα παιχνίδια που τρομάξει την κόλαση έξω από μένα hah! Ευτυχώς για τον αργό mo ή ενότητα του χρόνου έχουν στο παιχνίδι, λοιπόν, να δείτε whats going on, τα πολύ σκούρα lol και φλας φως είναι χάλια! αλλά αυτή η κάρτα yeh έργων θεραπεία! |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για απόσπαση πίσω, whats o'c τα σχετικά με την κάρτα; (Gpu και RAM) Είμαι αν υποτεθεί ότι η Stream δεν είναι το shader oc'd. Μήπως δεν σας πειράζει αν σας απαντήσει, όπως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κάρτα μου ήταν μια Βανίλια, θα ήταν ωραίο να πάρετε μια σύγκριση. Εις υγεία.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| την έκδοση της MSI, η κακή ρίξτε μια ματιά για σας, surf γύρο abit cuz i dont ξέρτε ειλικρίνεια lol, im προσπαθείτε να μείνετε μακριά από OC'in γνωρίζω άρρωστος καταστρέψει τον υπολογιστή μου lol, ούτως ή άλλως γρήγορα "τρέχει" τρόπος για να μάθετε, αλλά η κακή yeh μάθετε για mate! |
|
| |||
| |||
| Μήπως αυτή η κάρτα τόσο καλή όσο η 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 και το πόσο καλύτερα είναι και οι δύο αυτές κάρτες 6600LE του κατά δύο, θα βλέπω πολλά από κανέναν με τη βελτίωση της GT κάρτες. Εις υγεία Marty |