μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

8600GT Κριτικές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1ης Οκτωβρίου 2007, 09:22
Ομάδα Δωρητών

Έχεις μόνο msi 8600gt στο τέλος, ενημέρωση από την 7600gs, απλά μια γρήγορη γενική ανασκόπηση για την κάρτα νόμιζα ότι θα ήταν ωραίο για το τι ζητάμε για την κάρτα για να έχουν πρόσβαση κτλ κτλ

αυτή η κάρτα έχει snubbed πολλά, όπως τα άτομα που έχουν εξετάσει αυτό τα λέει shouldn't είναι σε σειρά το 8600, όπως δεν υπήρχε διπλή σε επιδόσεις από το 7600 που υπήρχε μεταξύ του 6600 έως το 7600 (ελπίζω ότι λογικό) Tελoσπάvτωv, i τηλεφορτωθούν εταιρεία του ήρωες να βλέπουν τις επιδόσεις αλλαγή (δοκιμή θα bf2142 ina sec) σχετικά με τις υψηλές ρυθμίσεις σχετικά με την 7600gs i couldnt get πάνω από 10fps, κουτσός γνωρίζω, IVE TRIED την 8600gt ίδια res κτλ κτλ και έχεις 105fps IVE

αυτό με έκανε να το μίσος σχόλια που έχω σε μια τέτοια κατάσταση, όπως stressy i couldnt βρείτε μία κάρτα προϋπολογισμού που didn't get χτύπησε όπως χάλια ή δεν είναι αρκετό, και όπως μπορείτε να δείτε την αποδεδειγμένη τους λάθος, για μένα atleast.

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 1ης Οκτωβρίου 2007, 09:28
Ομάδα Δωρητών

Η καλή θέση.

Λάβετε της σκέψης μου και αν εγώ ως βάση τις σκέψεις μου σχετικά με FEAR σε 1280x1024 με 2xAA και 4xAF με πλήρη λεπτομέρεια (που είναι το πώς θα πρέπει να παίζονται τα παιχνίδια) και το GT είδα χαμηλά τριάντα κορυφής fps, καθορίζονται σε 17 (το οποίο, ειλικρινά, unplayable).

Μην ξεχνάτε ότι το παιχνίδι θα εξαρτάται. Και σε ορισμένες περιπτώσεις εξαρτώνται επίσης cpu.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 1ης Οκτωβρίου 2007, 09:36
Διαχειριστής Ομάδα

Μετά τη Νίκαια, ευχαριστίες για την αναθεώρηση.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:25
Ομάδα Δωρητών

bf2142 --

1280 res
τα πάντα σχετικά με τις υψηλές
και 4x AA

και να im 50 fps, αναισθητοποιούνται μου για να είμαι ειλικρινής

μόνο για σας alex θα κατεβάσετε το demo του FEAR και του δώσετε ένα ξεφάντωμα
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 04:43
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrdaveyk View Post
bf2142 --

1280 res
τα πάντα σχετικά με τις υψηλές
και 4x AA

και να im 50 fps, αναισθητοποιούνται μου για να είμαι ειλικρινής

μόνο για σας alex θα κατεβάσετε το demo του FEAR και του δώσετε ένα ξεφάντωμα
Θα εκπλαγείτε πολύ, ό, τι μέγεθος χάρτες θα βρεις σε αυτές fps; και ήταν πλήρης;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 05:20
Ομάδα Δωρητών

i επίκλιση θυμάμαι το όνομα του χάρτη, το ίδιο θέμα των λιμανιών, αλλά δεν λιμάνι lol, i δεν είναι αυτή που παίζει πολύ πρόσφατα (παλιό μου gfx κάρτα που μου abit off) είτε στο χάρτη όπου η ΕΕ που υπερασπιζόμαστε, το σκονισμένο ένα χάρτη, σε η δεύτερη σημαία Theres όπως πύλες με ενδείξεις σχετικά με τους immigrations lol, ούτως ή άλλως, ήμουν σε έναν διακομιστή EA UK πλήρη
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 07:06
Ομάδα Δωρητών

FEAR λειτουργεί σαν μια γοητεία, όλα maxed 1280 res 2xaa 4xaf

im περίπου 50fps και πάλι να

νου ένα πρόβλημα ...........

το ένα από αυτά τα παιχνίδια που τρομάξει την κόλαση έξω από μένα hah! Ευτυχώς για τον αργό mo ή ενότητα του χρόνου έχουν στο παιχνίδι, λοιπόν, να δείτε whats going on, τα πολύ σκούρα lol και φλας φως είναι χάλια!

αλλά αυτή η κάρτα yeh έργων θεραπεία!
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 09:37
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ για απόσπαση πίσω, whats o'c τα σχετικά με την κάρτα; (Gpu και RAM) Είμαι αν υποτεθεί ότι η Stream δεν είναι το shader oc'd.

Μήπως δεν σας πειράζει αν σας απαντήσει, όπως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η κάρτα μου ήταν μια Βανίλια, θα ήταν ωραίο να πάρετε μια σύγκριση.

Εις υγεία.

-Kanoakavirus
Old 2ης Οκτωβρίου 2007, 14:07
Ομάδα Δωρητών

την έκδοση της MSI, η κακή ρίξτε μια ματιά για σας, surf γύρο abit cuz i dont ξέρτε ειλικρίνεια lol, im προσπαθείτε να μείνετε μακριά από OC'in γνωρίζω άρρωστος καταστρέψει τον υπολογιστή μου lol, ούτως ή άλλως γρήγορα "τρέχει" τρόπος για να μάθετε, αλλά η κακή yeh μάθετε για mate!
Old 6ης Οκτωβρίου 2007, 17:50
Μέλος Ομάδα

Μήπως αυτή η κάρτα τόσο καλή όσο η 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 και το πόσο καλύτερα είναι και οι δύο αυτές κάρτες 6600LE του κατά δύο, θα βλέπω πολλά από κανέναν με τη βελτίωση της GT κάρτες.
Εις υγεία
Marty
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.