![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| msi 8600gt dobio tek u na kraju, ažuriran od 7600gs, samo brz opći pregled za karticu sam mislio možda lijepo na pitanju o tome što da biste dobili karticu itd itd
Ova kartica je snubbed puno ljudi koji su ga pregledali kaže da bi trebao biti u 8600 serije, kao ima je nijedan bračni u izvedbi od 7600 kao što je bilo između 6600 do 7600 (nadu da je smislu) anyways, i preuzeli tvrtku od heroja samo vidjeti izvedbu mijenjati (gonna test bf2142 INA sec) na visokim postavkama na 7600gs i couldnt get više od 10fps, hrom znam, ive pokušao 8600gt isti res etc etc i Ive je dobio 105fps ovo me mrze recenzije kao što sam je dobio na takav stressy države kao i couldnt naći jedan proračun karticu koja nije pokucao dobiti kao sranje ili nije dovoljno dobar, i kao što možete vidjeti njegove dokazane im krivu, za mene atleast. My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar post. ![]() Get's me razmišljanje iako kao što sam ja moje misli se temelji na boj na 1280x1024 sa 2xAA i 4xAF s punim detaljima (što je kako bi trebalo biti igrali igre) i niske tridesete GT vidio vrhunac fps, do 17 (koji je, iskreno, unplayable). Ne zaboravite da je idući u biti ovisna igra. A u nekim slučajevima također CPU ovisna.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post, hvala za pregled.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1280 res sve na high i 4x AA i uzimajući im 50 fps, zapanjen me da budem iskren samo za Vas alex ću skinuti demo strah i dati joj bančenje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iznenadila sam previše, što Veličina karte su vam ide na one fps? i bili su puni?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| ja licemjerje sjećati ime karti istu temu u luci, ali ne i luka lol, i nije igrao ga puno u zadnje vrijeme (moj stari gfx card me off abit) basically karti gdje EU se brani, njena jedna prašan karti, na drugom zastavom theres kao što su Gateways immigrations sa znakovima na njima lol, anyway, bila sam na EA UK poslužitelju punu |
|
| |||
| |||
| Fear runs poput milina, sve maxed 1280 res 2xaa 4xaf uzimajući im grubo 50fps opet Jedan od problema srce ........... njegova jedna od onih igara koje panika dovraga iz mene hah! Hvala Bogu za spor mo bullet vremena ili su u igri, tako da ja mogu vidjeti što se događa, njegove tamne previše lol i bljesak svjetlosti sucks! yeh, ali ova kartica radi gozba! |
|
| |||
| |||
| Hvala za postavljanje leđa, što je o'c na kartici? (GPU i RAM) I'm pretpostavljiv potoka shader-a nisu oc'd. Ne bi li odgovarajuchi umu ako ste mogli kao razglednicu Koristio sam bio Vanilla, bilo bi lijepo da se usporedbom. Živjeli.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| MSI je njegova verzija, bolesne imaju izgled za vas, surfati round abit cuz I dont know lol iskreno, pokušavajući im boravak daleko od OC'in jer znam bolestan ruinirati računala lol, anyway brzo 'trčanje' način da doznate, ali yeh bolesne saznati za mate! |
|
| |||
| |||
| Je li to dobra kartica, kao što su 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 i Slađa su obje ove kartice protiv dvojice 6600LE's, bih vidjeti mnogo poboljšanje s itko od GT karticama. Živjeli Marty |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 9500gt/8600gt | Katana | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. prosinac 2008 03:38 |
| 8600gt strašno! | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 11 | 29. kolovoz 2008 13:26 |
| Recenzije | Jase123 | Community News & Chat | 4 | 9. veljača 2008 18:05 |
| DOT Express - 8600GT Overclocking | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitors | 4 | 5. siječanj 2008 21:50 |
| 8600GT, 8800GT ili X1950 Pro? | Tačka Jackula | Graphics Cards & Monitors | 7 | 15. prosinac 2007 05:37 |
| Thread Tools | |
| |