![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csak most az msi 8600gt végül frissítés a 7600gs, csak egy gyors általános felülvizsgálatára a kártya Gondoltam lehet szép a kérdést, hogy milyen kártyát kap, stb, stb
Ezt a kártyát már snubbed sok az ember, aki azt mondja, hogy felülvizsgálják kellet volna lennie, a 8600 sorozat, mivel nem volt kétszeres teljesítmény, mint a 7600 volt a 6600 az 7600 (remélem, hogy logikus) Egyébként, én letöltött cég A hősök, hogy csak lásd a teljesítmény-változás (fogja tesztelni BF2142 ina sec) magas beállításokat a 7600gs i couldnt kap többet 10fps, béna, én tudom, ive próbált a 8600gt azonos felbontás, stb, stb, és ive got 105fps ez engem gyűlölnek véleménye a Van olyan stressy állam i couldnt találja, hogy egy költségvetési kártya didnt get bekopogott a szar, vagy nem elég jó, és láthatja, hogy bizonyított, hogy tévednek, nekem atleast. My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó post. ![]() Get én gondoltam, hogy mint ahogy alapú gondolataimat a FEAR at 1280x1024 a 2xAA és 4xAF teljes részletességgel (ez milyen játékokat kellene játszania) és a BT látott alacsony harmincas csúcs fps, meg a 17 (ami, őszintén szólva, nem jtszhat). Ne feledd, hogy ez lesz a játék függő. És egyes esetekben még a CPU függő.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép post, köszi a felülvizsgálatot.
| |||
| |||
| BF2142 -- 1280 res Minden nagy és 4x AA és im getting 50 fps, döbbent meg, hogy őszinte legyek csak neked alex én letölt a FEAR demó és egy tivornyázás |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is meglepett, hogy milyen méretű térképek voltak akkor kapok e fps on? és azok teljes mértékben?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| i cant emlékszem a nevére a térképen, azonos témája harbour, de nem kikötő lol, én nem játszottam, hogy egy csomó mostanában (régi gfx kártya Rakj le Abit) alapvetően a térképet, ahol az EU-védő, a poros térképet, a A második zászló ott, mint az átjárók immigrations jelek őket lol, egyébként, én voltam az EA UK szerver teljes |
|
| |||
| |||
| FEAR fut, ahogy kell, mindent maxed 1280 res 2xaa 4xaf im szerzés durván 50fps újra elme egy probléma ........... az egyik ilyen játékok szarjak a fenébe engem hah! Hála Istennek a lassú mo vagy bullet time van a játékban így én is látom mi folyik itt, de túl sötét és lol Vaku szívás! yeh, de a kártya működik a treat! |
|
| |||
| |||
| Kösz kiküldetésére vissza, mi a o'c a kártyán? (GPU és a RAM) Én vagyok, feltételezve, hogy a patak a shader nem oc'd. Nem bánnám ha válaszüzenet ha a kártya Régen volt Vanília, jó lenne, hogy az összehasonlítást. Egészségére.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| hogy az MSI-változat, ill megtalálod a számodra, surf, kerek Abit cuz I dont know becsületesen lol, im próbálják távol marad OC'in tudom rosszul tönkre a számítógépet lol, egyébként gyorsan "run" módon, hogy megtudja, de yeh rossz rájönnöd haver! |
|
| |||
| |||
| Ez a kártya olyan jó, mint a 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 és mennyivel jobb a két kártyát a két 6600LE's, azt látom, sokat javul senki a GT kártyák. Egészségére Marty |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 9500gt/8600gt | Katana | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. december 2008 03:38 |
| 8600gt Borzasztó! | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 29. augusztus 2008 13:26 |
| Vélemények | Jase123 | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 9. február 2008 18:05 |
| DOT Express - 8600GT Túlhajtási | mrdaveyk | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 5. január 2008 21:50 |
| 8600GT, 8800GT vagy X1950 PRO? | Gróf Jackula | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 15. december 2007 05:37 |
| Téma eszközök | |
| |