![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש רק ב-MSI 8600gt לבסוף, עדכון מ 7600gs, רק סקירה כללית מהירה על כרטיס חשבתי אולי יהיה נחמד עבור לשאול על מה כדי לקבל את הכרטיס וכו 'וכו'
כרטיס זה כבר הרבה snubbed כמו אנשים שיש להם את זה, אומר את זה בחן shouldn't להיות סדרה של 8600 כפי שלא היתה כפולה בביצועים של 7600 כפי שהיתה בין 6600 ל 7600 (מקווה שנעשה את זה תחושה) בכל מקרה, אני הורדתי את החברה של גיבורים רק כדי לראות ביצועים לשנות (הולך לבדוק bf2142 ina שניות) על הגדרות גבוהות על 7600gs אני couldnt לקבל יותר מ 10fps, עלוב, אני יודע, ive ניסו את 8600gt באותו מיל 'וכו' וכו 'ו ive יש 105fps זה גרם לי כמה שאני שונא ביקורות יש כזה stressy המדינה כפי שאני couldnt למצוא כרטיס אחד התקציב כי didn't דפקו כמו לקבל שטויות או לא מספיק טוב, וכפי שאתה יכול לראות את אותם הוכח לא נכון, בשבילי atleast. המערכת שלי: שלי
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב לכתוב. ![]() תביא לי את מה שאני חושב למרות המחשבות שלי מבוססת על פחד ב 1280x1024 עם 2xAA ו 4xAF עם פירוט מלא (שהיא אמורה להיות כמה משחקים שיחק) לבין GT ראה thirties שיא fps נמוך, עד כדי 17 (שהוא, בכנות, unplayable). אל תשכח את זה הולך להיות משחק התלויים. ובמקרים מסוימים אף CPU התלויים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד לכתוב, תודה על הבדיקה.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1280 מיל הכל על גבוה ו 4x AA ו IM מקבל 50 fps, המומים לי להיות כנים רק בשבילך אלכס אני להוריד את גרסת הניסיון של פחד ולתת לו שמחה רעשנית |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני מופתע, מה גודל Maps היית מקבל אותם על fps? וכן, הם היו מלאים?
|
| |||
| |||
| צביעות אני זוכר את השם של המפה, באותו נושא של נמל, נמל LOL אבל לא, אני לא משחק את זה הרבה בזמן האחרון (כרטיס הישן שלי gfx לשים אותי abit) למעשה את המפה של האיחוד האירופי שבו הם המגן, א עפרורי המפה שלה, בכתובת השני כמו דגל theres השערים עם שלטים עליהם immigrations LOL, בכל מקרה, הייתי על שרת מלא EA בבריטניה |
|
| |||
| |||
| הפחד פועל כמו קסם, הכל maxed 1280 מיל 2xaa 4xaf IM מקבל בערך 50fps שוב אכפת בעיה אחת ........... את אחד מאותם משחקים, כי לעזאזל להפחיד אותי מחוץ hah! Thank God for מו או להאט את כדור הזמן יש להם את המשחק כדי שאוכל לראות מה קורה, את מדי כהה LOL שעה ו Flash Sucks! אבל זה כרטיס עובד yeh א להתייחס! |
|
| |||
| |||
| תודה שולח בחזרה, מה את o'c על הכרטיס? (Gpu ו RAM) אני בהנחה של הזרם Shader אינם oc'd. האם לא אכפת לך תגובה אם אתה יכול בתור כרטיס נהגתי היה וניל, יהיה נחמד לקבל השוואה. לחיים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| את הגירסה של MSI, חולה יש לך לחפש, לגלוש עגולים abit דודן dont בכנות אני יודע LOL, IM מנסה לבדול OC'in שאני יודעת חולה להרוס את המחשב שלי LOL, בכל זאת מהר 'הפעל' כדי למצוא את הדרך החוצה, אבל yeh חולה לברר עבור חבר! |
|
| |||
| |||
| האם זה טוב כמו כרטיס ה 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 וכמה טוב יותר את שני אלה הם כרטיסים נגד 6600LE של שני, האם אני רואה הרבה שיפור עם מישהו GT של קלפים. לחיים מרטי |