![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| atkal msi 8600GT ir beidzot atjaunināts no 7600gs, tikai ātri vispārēju pārskatu par karti es domāju, ka būtu labi, kāpēc par to karti, lai saņemtu etc etc
šī karte ir Noraida partiju cilvēki, kas to pārskatīja says it shouldn't būt 8.600 rindas netika divreiz veicot no 7.600, jo bija no 6.600 līdz 7.600 (ceru, ka loģiski) anyways, i lejupielādēt sabiedrība par varoņiem, lai tikai aplūkot snieguma izmaiņas (gonna tests bf2142 ina sec) par augstas iestatījumus 7600gs i couldnt get vairāk nekā 10fps, klibs es zinu, IVE mēģināja 8600GT pašā stājušos etc etc un ive got 105fps tas, kas mani ienīst pārskatus, i got šādā stressy valsts kā i couldnt atrast vienu budžeta karti, kas didn't get pārdota kā sūds vai nav pietiekami laba, un, kā jūs varat redzēt savu pierādīts tos nepareizi, man atleast. Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Good post. ![]() Get's me domā taču, kā es pamatā manas domas par FEAR uz 1280x1024 ar 2xAA un 4xAF ar pilnu detalizācijas (kas ir kā spēles ir bijusi) un GT redzēju mazu trīsdesmitie pīķa fps, līdz 17 (kas, atklāti sakot, unplayable). Neaizmirstiet, tas būs spēle atkarīgi. Un dažos gadījumos arī CPU atkarīgs.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post, paldies par pārskatīšanu.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1.280 res viss par augstu un 4x AA un im kļūst 50 fps, apdullina man būt godīgs tikai Jums alex es lejupielādēt FEAR demo un dod tai razzle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es pārsteigts arī kāda izmēra kartēm ir jums klājas tiem, fps? un vai tās bija pilns?
|
| |||
| |||
| nevaru atcerēties nosaukumu kartes, tas pats tēmas ostas, bet osta lol, man nav bijusi tā daudz pēdējā laikā (mans vecais gfx karti, kas mani pie ABIT), galvenokārt karte, kur ES ir aizstāvēt tās putekļains karti, pie otrais karogu theres kā vārti ar immigrations zīmes uz tām lol, anyway, man bija EA UK serveris pilns |
|
| |||
| |||
| FEAR darbojas kā šarmu, viss izsmelts 1.280 res 2xAA 4xaf im kļūst apmēram 50fps atkal prātā viena problēma ........... tā viena no šīm spēlēm, ka skandāla hell out of me hah! paldies Dievam par lēni mo vai aizzīme laikā viņiem visiem ir spēle, lai es redzu Kas notiek, tā ir pārāk tumšs lol un zibspuldzes gaismas sucks! bet Yeh šī karte darbojas ārstēt! |
|
| |||
| |||
| Thanks for posting atpakaļ, whats o'c par karti? (GPU un RAM) Es esmu pieņemot Stream shader's nav oc'd. Nebūs prātā, jūs atbildētu, ja jūs varētu, jo karte man tika izmantots Vaniļa, būtu jauki saņemt salīdzinājumu. Urravas.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tā MSI versija, slikta ir skatīties uz jums, sērfot apaļas ABIT cuz i godīgi dont know lol, im cenšas apturēt prom no OC'in kā es zinu slikti sagraut sava datora lol, tik ātri 'Run' veids, kā uzzināt, bet Yeh slikti uzzināt par palīgu! |
|
| |||
| |||
| Ir labi tas karti 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 un cik daudz labāk abas šīs kartes pret divām 6600LE's, kas es redzu daudz uzlabojumi kāds no GT kartes. Urravas Marty |