![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| just got msi 8600gt w końcu, aktualizacja z 7600GS, tylko szybki ogólnego przeglądu dla karty Myślałem może być miły dla prośbą o tym, co się karty itd.
tej karty został snubbed dużo ludzi, którzy jak Sprawdziliśmy to mówi shouldnt się w 8600 w serii nie było podwójnej wydajności z 7600, jak było między 6600 do 7600 (nadzieję, że miało sens) anyways, i pobrać firmy bohaterów tylko zobaczyć wyników zmian (będzie test bf2142 Ina s) na wysokich ustawieniach na 7600GS i couldnt więcej niż 10fps, lame Wiem, ive próbował 8600gt samym res etc etc i ive got 105fps to uczyniło mnie nienawidzą gości jak mam w takim stanie jak stressy i couldnt znajdziesz budżetu karty didnt get Knocked jak gówno, czy nie wystarczy, a jak widać jej udowodnić im złe, dla mnie atleast. My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobra wiadomość. ![]() Get's me myślenia choć jak moje myśli w oparciu o FEAR w 1280x1024 z 2xAA i 4xAF pełne szczegółów (co jest jak gry powinny być odtwarzane) i GT widząc niskie trzydziestych szczyt fps, aż do 17 (który, mówiąc, niemożliwe). Don't forget to będzie gra na utrzymaniu. Aw niektórych przypadkach także zależne od procesora.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post, dzięki za recenzję.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1280 res wszystko na wysokim oraz 4x AA i im uzyskanie 50 fps, ogłuszanych mnie być uczciwym tylko dla Ciebie i Alex będzie pobrać demo FEAR i nadać mu falująca |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zbyt zaskoczeni, co rozmiar mapy zostały masz na tych fps? i były pełne?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I cant remember nazwę mapy samego tematu port, ale nie port lol, i to nie grałeś to dużo ostatnio (moje stare karty gfx umieścić mnie abit) zasadniczo mapie gdzie UE obrony, jego zakurzonej mapę, na druga flaga theres like bramki z immigrations znaki na nich lol, i tak, byłem na serwer EA UK pełne |
|
| |||
| |||
| FEAR działa jak wdzięk, wszystko maxed 1280 res 2xaa 4xaf im coraz grubsza 50fps ponownie umysł jeden problem ........... jej jedną z tych gier, które scare the hell out of me hah! Dziękuję Bogu za wolno lub mo bullet time oni w grze, tak widzę whats going on, jego zbyt ciemny lol i błysk światła sucks! yeh, ale ta karta działa leczeniu! |
|
| |||
| |||
| Thanks for posting wstecz, whats the o'c na karcie? (GPU i RAM) I'm zakładając Stream shaderów nie są oc'd. Czy nie jest odpowiadanie uwadze, gdyby mógł Pan jako karty użyłem był waniliowy, byłoby miło otrzymać porównanie. Wiwaty.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| MSI jego wersji, które źle się dla ciebie, surfować rundzie abit Cuz I honestly dont know lol, im próbuje pobyt z dala od OC'in co wiem źle ruiny mój komputer lol, i tak szybkie "uruchomienie" sposób, aby dowiedzieć się, yeh ale źle znaleźć dla mate! |
|
| |||
| |||
| Czy to karty dobre jak 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 i jak dużo lepsze są te karty przeciwko dwóm 6600LE's, to widzę wiele poprawy z kimkolwiek z GT karty. Wiwaty Marty |
![]() |
|
| Zakładki |