![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len mám msi 8600gt v konečne aktualizované od 7600GS, rovnako rýchly Obecný preskúmanie za kartu aj myšlienka môže byť príjemné sa pýtam na to, čo kartu získať etc etc
Táto karta bola snubbed hodně ako ľudia, ktorí tvrdia, že ich preskúmal shouldn't byť v sérii za 8600 nedošlo k žiadnemu dvojitému výkone od 7600, pretože bol medzi 6600 do 7600 (dúfam, že zmysel) tak ako tak, aj stiahnuty spoločnosť z hrdinov to prostě vidieť predstavenie zmeny (to test bf2142 ina sec) na vysokej nastavenia na 7600GS i couldnt získať viac ako 10fps, kulhavy vím, IVE vyskúšali 8600gt rovnaké res atď atď a IVE mám 105fps táto recenzia ma nenávidia, ako mám v takom stave, ako stress i couldnt nájsť jeden rozpočet kartu, ktorá didnt dostať udeřený ako blbost alebo nie je dosť dobrý, a ako vidíte jej preukázanej im nepáči, pre mňa atleast. Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý príspevok. ![]() Zapojiť sa mi myslenia Aj keď, ako moje myšlienky založené na FEAR na 1280x1024 s 2xAA a 4xAF s plnou detail (čo je, ako by mal hrať hry) a GT videl tridsiatych vrchol nízke fps, na 17 (čo je, úprimne povedané, nehratelný). Nezabudnite, že to bude hra závislé. Av niektorých prípadoch aj cpu závislé.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice post, díky za recenzi.
| |||
| |||
| bf2142 -- 1280 res všetko o vysoko a 4x AA a im dostať 50 fps, prekvapila ma to byť úprimná práve pre vás bude aj alex stiahnuť demo FEAR a dať jej popraskat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som veľmi prekvapený, aká veľkosť mapy boli abyste ty fps o? a boli plné?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| i cant zapamätať meno mapy, rovnaké tému prístav, ale nie harbour lol, aj nie je to hrali veľa v poslednej dobe (môj starý GFX kartu dať mě abit) v podstate mapa, kde EÚ sa obhajovať, jej jeden zaprášený mapy, na druhá zástava Theres podobné portály s immigrations známky na ne lol, mimochodom, bol som na EA UK server plný |
|
| |||
| |||
| FEAR beží ako kúzlo, všetko maxed 1280 res 2xAA 4xaf im dostáva zhruba 50fps znova mysli jeden problém ........... jeho jednej z týchto hier, ktoré vyděsit sakra ze mi cha! Vďaka Bohu za pomalé mo alebo bullet dobe majú v hre, tak aj vidím, čo sa deje, jeho príliš tmavý lol a bleskové svetlo na hovno! Yeh, ale túto kartu diela liečiť! |
|
| |||
| |||
| Děkuji za zaslanie späť, čo sa o'c na karte? (GPU a ram) I'm prevzatie Stream shader to nie oc'd. By nevadí vám odpovedali, keby ste ako kartu som použil bol Vanilla, by pekné mať porovnaní. Na zdravie.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| MSI jeho verzia, chorí si pre vás, surfovanie kole abit cuz i poctivě dont vedieť lol, im snaží držať od OC'in pokiaľ viem, chorých zničiť počítač lol, rovnako rýchla 'beží' spôsob, ako to zistiť, Yeh zlého, ale zistiť, za mate! |
|
| |||
| |||
| Táto karta je tak dobrý, ako 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 a koľko lepšie sú obe tieto karty proti dvom 6600LE to, by som vidieť mnohé zlepšenia s nikým z GT kariet. Na zdravie Marty |