![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| МСИ 8600гт добио тек у на крају, ажуриран од 7600гс, само брз општи преглед за картицу сам мислио можда лепо на питању о томе шта за добити картицу итд итд
Ова картица је снуббед пуно људи који су га прегледали каже да би требао бити у 8600 серије, као има је ниједан брачни у изведби од 7600 као што је било између 6600 до 7600 (наду да је смислу) аныуаыс, и преузели фирму од хероја само видети успешност мењати (гонна тест бф2142 ИНА сец) на високим подешавањима на 7600гс и цоулднт гет више од 10фпс, Хром знам, иве суђен 8600гт исти рес етц етц и Иве је добио 105фпс ово ме мрзе рецензије као што сам је добио на такав стрессы државе као и цоулднт наћи један буџет картицу која није покуцао добити као срање или није довољно добар, и као што можете видети његове доказане им криву, за мене атлеаст. Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добар пост. ![]() Гет'с ме размишљање иако као што сам ја моје мисли се темељи на бој на 1280кс1024 са 2ксАА и 4ксАФ са пуним детаљима (што је како би требало да буду играли игре) и ниске тридесете ГТ видио врхунац фпс, до 17 (који је, искрено, унплаыабле). Не заборавите да је идући да буде зависна игра. А у неким случајевима такође ЦПУ зависна.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нице пост, хвала за преглед.
| |||
| |||
| бф2142 -- 1280 рес све на хигх и 4кс АА и узимајући им 50 фпс, запањен ме да будем искрен само за Вас алекс ћу скинути демо страх и дати јој банчење |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изненадила сам превише, што Величина мапе су вам иде на оне фпс? и били су пуни?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ја лицемјерје сећати име мапи исту тему у луци, али не и лука лол, и није играо га пуно у последње време (мој стари гфкс цард ме офф абит) у основи мапи где ЕУ се брани, њена једна прашан мапи, на другом заставом Тхереса као што су Гатеуаыс иммигратионс са знаковима на њима лол, Аныуаы, била сам на ЕА УК серверу пуну |
|
| |||
| |||
| Феар рунс попут шарм, све максед 1280 рес 2ксаа 4ксаф узимајући им грубо 50фпс опет Један од проблема срце ........... његова једна од оних игара које паника доврага из мене хах! Хвала Богу за спор мо буллет времена или су у игри, тако да ја могу да видим шта се дешава, његове тамне превише лол и бљесак свјетлости суцкс! ыех, али ова картица ради гозба! |
|
| |||
| |||
| Хвала за постављање леђа, што је о'ц на картици? (ГПУ и РАМ) И'м претпостављив потока схадер-а нису оц'д. Не би ли одговарајуцхи уму ако сте могли као разгледницу Користио сам био Ванилле, било би лепо да се упоредбу. Живели.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| МСИ је његова верзија, болесна имају формат за вас, сурфати роунд абит цуз И донт кноу лол искрено, покушавајући им боравак далеко од ОЦ'ин јер знам болестан руинирати рачунара лол, Аныуаы брзо 'трчање' начин о томе, али ыех болесна сазнати за мате! |
|
| |||
| |||
| Да ли је то добра картица, као што су 8600ГТ хттп://ууу.комплетт.цо.ук/к/ки.аспкс?ску=333142 и слађе су обе ове картице против двојице 6600'с, бих видети много побољшање с ико од ГТ картицама. Живели Марти |