![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sadece son olarak, 7600gs den, kart etc elde hakkında soran için kart i hoş olabilir sadece hızlı bir genel inceleme düşünce güncelleştirilmiş MSI 8600gt var
Bu kartı olmuştur kim bu shouldn't ve 8600 serisi olarak vardı olmak söyledi inceledik insanların çok snubbed yok gibi arasında olduğunu performans olarak 7600 den çift 6600 ve 7600 (umut için mantıklı) zaten, i indirilen şirket kahraman sadece () ve 7600gs I couldnt üst ayarları bf2142 INA sn testi mi fazla 10fps almak, topal Biliyorum, ive bu 8600gt RES etc aynı denenmiş ive performans değişikliği görmek için 105fps var as I couldnt bir bütçe kart didnt kitap veya yeterince iyi değil gibi knocked almak bulmak bu yaz i değerlendirmeleri nefret ederim böyle bir stressy devlet var, yapılmış gibi kendi kanıtlanmış onları yanlış görebilirsiniz, benim için atleast.
Benim Sistemi: Benimki
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mesaj Güzel.
![]() Ben 1280x1024 at 2xAA ve 4xAF tam detay ile FEAR üzerine düşünceler temelinde yaz olsa düşünme's Get (nasıl oyunlar oynanması gerekir) and the GT, aşağı 17 (bu,) çalınamaz, açıkçası düşük otuzlu tepe kare / sn gördüm. Bu oyun bağımlı olacak unutmayın. Ve bazı durumlarda da işlemci bağlıdır.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Güzel yazı, inceleme için teşekkürler.
|
|||
|
|||
|
bf2142 --
1280 RES her şeyi yüksek ve 4x AA Sohbet ve 50 kare / sn almak, bana dürüst olmak gerekirse afallanmış Sadece size Alex i FEAR demosunu indirmek ve bir Razzle verin |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben de, sizin bu kare / sn elde boyutu haritalar ne olduğunu şaşırttı? ve doluydu?
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
i cant ancak limanın, aynı tema, haritanın adını hatırlayamıyorum liman lol, bir çok yeni (eski Gfx kartı Abit kapalı yaz koymak) temelde haritada nerede AB savunmak olduğunu, onun bir tozlu harita, orada oynayan değil onlara immigrations işaretleri ile kapı gibi ikinci bayrağı Theres, yine de, bir EA İngiltere sunucuda olduğunu tam lol
|
|
|
|||
|
|||
|
FEAR bir cazibe gibi çalışır, herşey 1280 RES 2xaa 4xaf maxed
Sohbet tekrar yaklaşık 50fps almak akılda bir sorun ........... Bu oyunların da bir Hah beni dışarı cehennemdesin korkutmak! Yavaş Mo veya mermi bu oyunda öylesine i nedir devam görebilirsiniz sahip kez şükürler olsun, onun çok koyu lol ve flaş ışığı berbat! ancak bu kartın yeh bir tedavi çalışıyor! |
|
|
|||
|
|||
|
Geri gönderdiğiniz için teşekkür ederiz, kartın üzerindeki o'c nedir? (GPU ve RAM) I Akım shade's oc'd değildir varsayarak yaşıyorum.
Bir Vanilya, bir karşılaştırma için iyi olurdu gibi kullanılan kart oldu yapabildin yanıt wouldn't mind. Peynir.
|
|||
|
|||
|
kendi MSI sürümü, kötü lol biliyorum, çünkü hasta zaten hızlı bulmak için yolu 'çalıştırmak benim bilgisayar lol berbat biliyorum uzaklıktadır OC'in kimden kalmaya çalışıyorum Sohbet, sizin için bir göz, sörf yuvarlak Abit kuzen ben dürüst dont var ama dostum için öğrenmek kötü yeh!
|
|
|
|||
|
|||
|
8600GT kadar iyi olan bu kart http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 ve ne kadar daha iyi karşı iki 6600LE's, ben çok GT kartların herkes bir iyileştirme göreceksiniz bu kartları bulunmaktadır.
Peynir Marty |