![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тільки що отримав в MSI 8600GT, нарешті, поновлення від 7600GS, так само швидко загальний огляд для карт Я думала, може бути приємним просять про те, що для отримання картки і т.д. і т.д.
ця карта була образив як багато люди, які розглянули Він каже, що shouldn't бути в 8600 серії, як не було подвійних в продуктивності від 7600 і між 6600 до 7600 (сподіваємося, що мало сенс) У будь-якому випадку, я завантажив компанія героїв просто побачити зміна продуктивності (Gonna випробування bf2142 Інна сек) на високі параметри на 7600GS і Couldnt отримати більше, ніж 10fps, Lame я знаю, Ive спробував 8600GT ж дозвіл і т.д. і т.д. і Ive Got 105fps Це змусило мене ненавидять відгуків, як я потрапив в таку stressy держава, як я Couldnt знайти одну бюджетну карту, яка Didn't отримати постукав як лайно або недостатньо хороша, і, як ви можете бачити її довели їх неправоту, для мене Atleast. Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороший пост. ![]() Отримати це я думав, хоча, як я мої думки засновані на страху при роздільній здатності 1280x1024 з 2xAA і 4xAF з подробицями (тобто як гра повинна грати) і GT побачив низьких пікових тридцятих кадрів, аж до 17 (що, відверто кажучи, неможливо відтворити). Чи не забувайте, що буде гра залежними. А в деяких випадках також процесор залежними.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороший пост, спасибо за огляд.
| |||
| |||
| bf2142 -- Res 1280 все на високому і 4x AA і їм отримувати 50 кадрів / сек, приголомшив мене бути чесною тільки для вас Алекса я завантажити демо FEAR і дати йому кутеж |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я теж здивований, що розміри карт ви були отримати ці кадри на? і вони були повною?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я нахиляє пам'ятаю назву карти, так само, тема гавань, але не гавані LOL, я не грав це багато останнім часом (моя стара карта GFX покласти мене ABIT), в основному на карту ЄС захистити її пильним карта, на Theres другий прапор, як шлюзи з імміграцією знаків на них LOL, у всякому разі, я був на сервері Е. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ повної |
|
| |||
| |||
| FEAR працює як шарм, все Maxed 1280 Res 2xAA 4xaf І. М. Отримання приблизно 50fps знову ........... Увазі одна проблема свою одна з тих ігор, які лякають мене Ба! Дякую Богові за повільного мо або куля час вони мають в гру так, я бачу, що йде далі, його дуже темним LOL і спалахом Sucks! Yeh, але ця карта працює лікувати! |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за розміщення тому, Whats o'c на карті? (GPU і пам'яті) Я припускаю, Shader Stream не є oc'd. Не буде заперечувати, якщо ви відповідаючи можна як візитна картка я використовував, був ванільне, було б приємно отримати порівняння. Ура.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| свою версію MSI, жорстоке подивитися на вас, пошук круглий ABIT Cuz я чесно не знаю LOL, їм намагаючись триматися подалі від OC'in як я знаю жорстокого розорення мого комп'ютера LOL, все одно швидко "Виконати" спосіб дізнатися, Yeh, але жорстокого дізнатися, за мат! |
|
| |||
| |||
| Хіба це карта так добре, як 8600GT http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=333142 і наскільки краще обидві ці карти проти двох 6600LE, могла я бачу велику частину поліпшення з ким-небудь з GT карт. Ура Березень |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 9500gt/8600gt | Катана | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 грудня 2008 03:38 |
| 8600GT HORRIBLE! | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 11 | 29 серпня 2008 13:26 |
| Відгуки | Jase123 | Community News & чат | 4 | 9 лютого 2008 18:05 |
| DOT Express - 8600GT розгону | mrdaveyk | Графічні карти & Монітори | 4 | 5 січня 2008 21:50 |
| 8600GT, 8800GT і X1950 Pro? | Граф Jackula | Графічні карти & Монітори | 7 | 15 грудня 2007 05:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |