![]() |
|
| |||
| |||
| Βρέθηκε αυτό κάρτα για MD.com, doesn't κοιτάξετε ευτελής. Είχα επίσης την εξέταση αυτό. Όμως, η επιπλέον απόδοση doesn't φαίνεται να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος. Επίσης, η πρώτη κάρτα που συνδέονται έχει κάτι που ονομάζεται "SmartDoctor» για OC'ing. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό;
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχει μεγάλη διαφορά, εκτός από τα ρολόγια. Απλά OC την 8800GT και να αποθηκεύσετε στον εαυτό σας την διαφορά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yeh thats τι σκεφτόμουν, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση!
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά μου αγοράσει 8800GTS
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Σειρά 9 | xactly | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 20 Οκτωβρίου 2009 11:56 |
| Σειρά του Ubuntu Ερωτήσεις | pest79456 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 23 Σεπτεμβρίου του 2009 12:28 |
| BF σειρά σε widescreen | mrdaveyk | PC & Console Gaming | 1 | 3η Ιαν 2008 05:14 |
| 8 σειρές | mrdaveyk | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 17η Σεπ 2007 04:03 |
| Hitman Series | LCD Monitor | PC & Console Gaming | 4 | 21 Οκτ 2006 06:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |