![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megtalált ez kártyákat, MD.com, doesnt látod kopott. Én is néztem ez egy. De a plusz teljesítmény doesnt tűnik, hogy indokolja az extra költséget. Szintén az első kapcsolódó kártya egy úgynevezett "SmartDoctor" a OC'ing. Birtokol akárki volt ez a tapasztalat?
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem sok a különbség, kivéve az órákat. Csak a 8800GT OC és kímélheti meg a különbséget.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yeh thats what gondoltam, köszönöm a megerősítést!
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak vásárolni én 8800GTS
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új 9 Series | xactly | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | Október 20, 2009 11:56 |
| Series of Ubuntu Kérdések | pest79456 | Linux és OS Alternatív | 0 | Szeptember 23, 2009 12:28 |
| Bf sorozat szélesvásznú | mrdaveyk | PC és konzol játékok | 1 | 3. január 2008 05:14 |
| 8-sorozat | mrdaveyk | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 17. Szeptember 2007 04:03 |
| Hitman sorozat | LCD monitor | PC és konzol játékok | 4 | 21. október 2006 06:59 |
| Téma eszközök | |
| |