![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Fonda acesta carte pe MD.com, doesnt uita la meschin. Am fost, de asemenea, se uită la prezenta un. Dar în plus de performanţă doesnt par a justifica costul suplimentar. De asemenea, primele legate de carte are ceva numit "SmartDoctor" pentru OC'ing. Oricine a avut experienta cu asta?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu prea mult de o diferenţă excepţia ceasuri. Doar OC de 8800GT şi salvezi diferenţa.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeh thats la ce mă gândeam, multumesc pentru confirmare!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Doar mi cumpăr 8800GTS
|