![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Na téměř každý benchmark ivce viděl 8800gt poráží 8800 GTS populace, ale co superclocked? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Edit: chybně číst titulu
| |||
| |||
| žádný jiný paměti, ale špatně kontrolovat specifikace |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| pokud vidím jen místy, kde se poráží gt GTS je základní rychlost 576mhz oproti 600MHz a shader hodiny 1350mhz VSS. 1500mhz ale GTX má stejné parametry jako základní rychlost a shader hodiny z GTS, ale plní lépe tak nyní im confused |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Založen na tom, že stolní Asi se GTS bude vykonávat lépe 1920x1200 díky širší bit-sazba na paměťové řadiče a větší množství paměti RAM. GT se bude krást 1680x1050 třebaže v důsledku vyššího stopovaný shadery. Mimoměstského 24mhz v GPU bude jen malý nebo vůbec žádný rozdíl být upřímný.
|
| |||
| |||
| Zde je kopie post jsem se dlouho lety. Možná to pomůže. Na první (a nejdůležitější) se hledá při výběru grafické karty je to, co kartu budete potřebovat (a kolik budete muset strávit) k hraní her v nativním rozlišení monitoru je to 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, nebo bez získání hloupé, 1920x1200. Čím více pixelů monitor má těžší kartou má pracovat. Ale je také nutné kartu k dobrým rám sazeb. Týkající se tohoto snímku je minimální sazba je nejdůležitější. Já osobně se domnívají, 25 fps (snímků za sekundu) je absolutní minimum karta by měla produkovat hraje určitou hru, protože něco nižší a vaše oči budou stuttering (pro nedostatek lepšího slova). To snižuje herní zážitek. Také je potřeba vzít v úvahu, že hry by měly být přehrávány na max detail nastavení, protože to je to, jak se spisovatel her přineslo hru dívat. Většina her, v současné době k dispozici lze vypadat tad nevýrazného s detailní nastavení odmítnuta. Jsou jen detail 'posuvníky' do herního menu, které umožní méně výkonných karet spustit hru tedy rozšíření trhu pro hry hráče. Opět platí, že osobně jsem se také zvážit, že karta by měla být schopná hrát hru minimálně na 2xAA (anti aliasing) a 4x AF (anizotropní filtrování). Anti-aliasing je zde proto, aby se zbavili zubaté hrany, ale může také pomoci s omítkou jasnější obraz na vzdálenost v konkrétní scény ze hry. Anizotropní filtrování zlepšuje kvalitu obrazu na textury a také se zbavit rozmazání při vypnutí-centrum úhlů pohledu. Dnes většinu práce při hraní se provádí pomocí GPU na kartě, ale CPU ještě vypořádat s některými aspekty, jako je AI (umělé inteligence) ve hrách. Umožňuje vám říct, hrát velení a panuj. Tato karta se postará o textury země, jednotky a budovy atd., ale cpu bude fungovat, jak se pohybovat v nádrži, které jste právě vybrané přesunout z bodu A na hru mapa k bodu B. To je jen jeden příklad, ale já už používá AI, aby upozornil na to, že je to stále velmi důležité zajistit, dostanete mezi CPU a GPU a samozřejmě nativní rozlišení monitoru. Pokud jde o slot-typy. AGP předcházela PCI-E, PCI-E technicky možné vyrábět větší šířku pásma (tedy 8x/16x) než AGP ale jsem ještě vidět kartu plně využít této. Ale jako PCI-E je nyní odvětví standardní uvidíme zmínit tento typ karty, pouze. Při volbě DX9 karty (Windows XP), pak je třeba při pohledu na následující věci: ROP'S (Vykreslit Výstup Unit) - Tyto výstupní vyráběných pixelů na obrazovce. Pixel potrubí - Ty produkují pixelů a textur, které mají být zaslány do ROP to. Vertex potrubí - Tyto přidat speciální efekty (např. výbuchy) na objekty, které vznikají na obrazovce. GPU (Grafika Zpracování jednotka) rychlost - Trocha zjevnou jeden fakt, tím rychleji je tím rychleji je možné vypočítat operací. Paměť regulátoru bit šířka - Uvidíte, jak tyto citovaný jako 64bit, 128bit, a tak dále. Širší, tím lépe, protože to v podstatě pohybuje hotových výrobků z trubek pixel, vertex potrubí atd. přes ram a na obrazovku. Širším trochu šířka je tím více se může pohybovat v dané chvíli. Ram - V závislosti na tom, jak mocný kartu používat čísel nad diktuje kolik ram, co potřebujete. Také v případě, že chcete hrát hru s AA skopce částka přijde na to. To je jeden z mých zaměřuje týkající karet. Pokud jste si přečíst některé z mých předchozích míst uvidíte, že 256MB RAM je absolutní max budete muset na kartě při hraní na dnešní standardní rozlišení 1280x1024 (1440x900, pokud používáte širokoúhlý monitor). Na 1680x1050 nebo 1920x1200, které budete potřebovat 512mb Ale pokud si kartu, která je nízká konci v GPU, ROP, vertex sázce má 512mb RAM, pak nemá smysl, pokud se karta nebude schopna produkovat dostatečné množství pixelů atd., aby mohla hra ve vyšších rozlišeních na prvním místě , takže montáž dost ram k tomu, že nemá smysl whatsover kromě jako prodejní místo jako nezkušenosti lidí uvidí větší počet a zajišťuje jeho lepší karty. Ram rychlost - Při pohledu na kartu uvidíte tento citovaný na efektivní rychlosti. To není marketing. Ram, protože na kartě je řízen souběžně (např. 2 banky 128megabajt kus) budete mít každá banka běží na 700MHz, ale řekněme běží společně, protože mají efektivní rychlost 1400mhz nebo 1.4ghz. Pro DX10 (Windows Vista) karty je nutno hledat v: Všechny výše uvedené s výjimkou pixelu Vertex trubky a potrubí. Architektonické změny karty mají nyní znamená, že Stream shadery na kartě tohoto typu dělat stejnou práci, že obě pixel vrchol potrubí a trubky udělal. To má jednu výhodu v tom, že zatímco před rokem (na DX9 kartu), kdy GPU je zobrazování nějaké složité geometrie (zpracované vrchol potrubí) na pixel trubky Sobota nečinnosti. To znamená, že hra rámu sazeb může zpomalit, protože byla vždy disparagy mezi výší obou pixel a vrchol potrubí na konkrétní kartu, existuje obvykle více pixelů potrubí. Takže pro všechny shader intenzivní zobrazování vaší karty může být spuštění hry pokutu a pak najednou rámu sazby by mohly klesnout dole. Ale s novým DX10 karty, není disparagy a theres nikdy žádnou část karty sobotu nečinnosti. Co se týče ram částka na DX10 kartu, znovu, max. musíte na 1280x1024 je 320mb na 1680x1050 jeho 512mb (ATI), nebo 640 megabajtů (NVIDIA), v 1920x1200 je to 1GB (ATI nebo 768megabajt (Nvidia). Ale nemyslím si, že i 1GB RAM vysvobodím ATI 2900XT na tomto usnesení. Tipy: 1) Existuje množství továrně overclocked karty tam, ale je doporučeno (zejména s DX9 kartou) tyto overclocks pouze asi 5-10 snímku za sekundu na rozdíl populace rychlost karty. VUT (existuje vždy, ale není tam), pokud tento snímek kurzu se dostanete přes 25fps i bylo zmíněno výše, pak to stojí za rozdíl v ceně. 2) Let me re-iterovat znovu, neexistuje žádný bod získání nízká středotónové kartu tašky (512 mb) RAM. Žádný. Jedná se o prodejní místo. A kon. 3) Zkontrolujte napájecí požadavky z vaší PSU pro konkrétní kartu. A hodně DX9 karty lze spustit přímo z PCI-E portu, ale většinou to potřebovat 6-pin plug přímo z vašeho PSU tak zajištěno, že a) jste tento plug (zpravidla černá) a b) vaše PSU lze vyrobit dostatek napětí a ampéry na této specializované 12V line.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nvidia GeForce GTX 275 superclocked vydání Help! (eVGA) | Maximiliano | Graphics Cards & Monitory | 0 | 1. červen 2009 23:23 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS 614 mb Který je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. leden 2008 04:10 |
| EVGA 8800 Ultra ve Velké Británii? | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 14. leden 2008 00:25 |
| BFG 8800GT OC2 512mb | Jack06 | Graphics Cards & Monitory | 13 | 21. prosinec 2007 08:51 |
| Soutěž - Vyhrajte EVGA 8800GT SSC 512mb PCI-E Grafické karty | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 346 | 17. prosince 2007 11:28 |
| Thread Nástroje | |
| |