![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na gotovo svakoj presedan ivce vidio 8800gt pobjeđuje na 8800 gts zaliha nego što o superclocked? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| edit: pogrešno pročitati naslov
| |||
| |||
| ne razlikuje memoriju ali bolestan provjeriti naočale |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| koliko ja mogu vidjeti samo na mjestima gdje je GT otkucaja gts je brzina 576mhz core vs 600mhz i shader clock 1350mhz vss. 1500mhz ali gtx ima iste naočale kao osnovne brzine i shader clock od gts no to obavlja tako im bolje zbunjena |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na temelju tablice da sam računati na GTS će bolje na 1920x1200 zbog šireg bitovno stope na memorijsku kontroler i veća količina RAM-a. The GT će ukrasti 1680x1050 iako zbog viših clocked shaders. Dodatni 24mhz na GPU će učiniti malo ili nikakve razlike da budem iskren.
|
| |||
| |||
| Evo kopiju post sam napravio prije nekog vremena. Možda će to pomoći. Prvi (i najvažnije) da se u potrazi za prilikom odabira grafička kartica je kartica što vam treba (i koliko vam treba provesti) da igraju igre na native rezoluciju vašeg monitora bilo 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, ili bez dobivanja nedotupavan, 1920x1200. Što više piksela jedan monitor ima teže kartica je za rad. Ali te isto tako trebate karticu, da se proizvode dobra frame rates. S tim u vezi minimalne frame rate je najvažnije. Ja osobno razmotriti 25 fps (frames per second) biti apsolutni minimum karticu bi trebao proizvesti igranje određene igre, jer ništa niže i oči će prepoznati stuttering (u nedostatku bolje riječi o). Ovaj detracts iz gaming iskustvo. Također je potrebno uzeti u obzir da su igrali igre trebaju biti na max detaljima postavke jer je to kako je pisac igara su proizvedene igra izgledati. Većina igara trenutno je dostupna samo mogu gledati jedan TAD učtiv sa detaljima postavke okrenut prema dolje. Oni su samo inkorporirati detalj 'sliders' unutar izbornika u igri kako bi se dozvolilo manje moćne karte za pokretanje igre, dakle, širi tržište za igre igrača. Opet, osobno sam također razmotriti koje kartice bi trebao biti u mogućnosti da igraju igre na najmanje 2xAA (Anti poduzorkovanje) i 4x AF (neizotropan filtriranje). Anti-poduzorkovanje postoji da biste dobili osloboditi od rubova razuđen ali može pomoći pri renderiranje jasniju sliku u daljini u određenoj sceni igru. Neizotropan filtriranja povećava kvalitetu slike na teksturama i dobiva osloboditi od zamrljanost na off-centar kut. Danas se najveći dio posla je završen kada gaming po GPU na kartici, ali još uvijek ima CPU baviti nekim aspektima poput AI (umjetna inteligencija) u igrama. Kažem vam omogućuje reprodukciju naredba i osvojiti. Kartica će voditi brigu o teksturama u zemlji, jedinice i zgrade itd ali CPU će raditi kako za premještanje tenk koji ste upravo odabrali pomicanje iz točke A na točku na karti igre B. To je samo jedan primjer, ali sam se napraviti AI točke da je još uvijek vrlo važno kako bi se osiguralo dobivate ravnotežu između CPU i GPU i naravno's native rezoluciji monitora. Što se tiče utor-tipova. AGP PCI-E prethodili, tehnički PCI-E može proizvesti veću propusnost (otuda 8x/16x) nego AGP, ali sam još to vidjeti kartice napraviti kompletan korištenje ove. No, kao i PCI-E koji je sada industriji standardnih ću spomenuti taj tip kartica jedini. Prilikom odabira DX9 kartica (Windows XP) morate biti obličje at sljedećih stvari: ROP'S (Uzvratiti Output Unit) - Ovo je output produced piksela na ekranu. Pixel cijevi - Ove proizvode piksela i tekstura se šalju u ROP-ove. Hvatišta cijevi - Ove dodati specijalne efekte (kao što su eksplozije) na objekte za proizvode zaslonu. GPU (Graphics Processing Unit) speed - zalogaj od očigledan jedna stvarno, brži je to brže može izračunati operacija. Memorija kontroler pomalo širina - Vidjet ćeš ti kako kotira kao 64bit, 128bit i tako dalje. Širi se bolje, jer to u osnovi poteze gotovog proizvoda iz pixel cijevi, vrh cijevi itd kroz ovna i na ekranu. Širi malo širina je više može kretati u bilo kojem trenutku. Ram - Ovisno o tome kako je moćna karticu koristite odlomka iznad diktira koliko RAM-a vam je potrebna. Također, ako želite igrati igre sa AA ovna iznosa dolazi u nju. To je jedan od mojih fokusira u vezi kartica. Ako ste pročitali neke od mojih prethodnih postova vidjetćete 256MB RAM-a koji je apsolutnim max morat ćete na kartici kada gaming na današnji standard rezolucija 1280x1024 (1440x900 ako koristite widescreen monitor). At 1680x1050 ili 1920x1200 morat ćete 512MB. Ali ako karticu koja je u niskom kraju GPU, ROP, tjeme udjela ima 512MB RAM-a onda to ne daje nikakva smisla kao kartica neće moći proizvesti dovoljno piksela, itd., da biste mogli igra na višim rezolucijama na prvom mjestu , kako dolikuje ovnu dovoljno za napraviti da ne daje nikakve whatsover smislu osim kao prodaja točku kao neiskustvo će ljudi vidjeti veći broj i preuzimaju njegove bolju karticu. Ram brzina - Kada gledate kartice vidjet ćete ovaj kotira na efektivnu brzinu. Ovo nije marketing. Zbog ovna na karticu je kontrolirana paralelno (recimo 2 banke 128mb svaki), imat ćete svaki bankovni izvodi na 700mhz reći, ali se izvodi zajedno kao oni to imaju efektivnu brzinu 1400mhz ili 1.4ghz. Za DX10 (Windows Vista) karticu morate biti obličje at: Sve navedeno osim za pixel cijevi i hvatišta cijevi. Arhitektonske promjenama kartice sada znači da Stream Shaders na kartici ove vrste raditi isti posao da oba pixel cijevi i tjeme cijevi učinio. Ovo je jedna prednost u tome dok je prije (na DX9 kartica) kada je GPU iscrtavanje neke kompleksne geometrije (obrađivati tjeme cijevi) u pixel cijevi subota miruje. To je značilo da se igra frame rates svibanj usporiti jer je uvijek bio između disparagy iznosu od oba piksela i hvatište cijevi na određenu karticu, obično postoji više pixel cijevi. Tako za svaku shader intenzivnog renderiranje Vaše kartice može biti pokrenut igru u redu i onda sve nagli okviru stope mogla ispustiti desno dolje. No, s novim DX10 kartice, nema disparagy i theres nikad bilo kojem dijelu kartice subota miruje. Što se tiče RAM-a na iznos DX10 karticu, opet, najviše trebate na 1280x1024 je 320mb, na 1680x1050 svojih 512MB (ATI) ili 640mb (NVidia), na 1920x1200 je 1GB (ATI ili 768mb (Nvidia). Ali, ne mislim čak i 1GB RAM-a će se spremiti u tom ATI 2900XT rezolucije. Savjeti: 1) postoji pletora tvorničkih overclocked kartice vani, ali se preporuča (osobito kod DX9 kartica) te overclocks samo čine oko 5-10 okvira razlika u sekundi kako bi se zalihe brzo karticama. ALI (uvijek postoji ali ne postoji), ako ovaj okvir stopa idete preko 25fps sam spomenuo ranije onda isplati razlika u cijeni. 2) Pusti me ponovno ponoviti opet, tu je apsolutno nijedan bod uzimajući nisko da srednjetonca kartica sa torbama (512MB) of RAM. Bez. To je prodaja točku. A con. 3) Provjera napajanja iz Vašeg zahtjeva potrebno PSU za određenu karticu. Puno DX9 kartice mogu se pokretati izravno iz priključka PCI-e, ali većina to potreban 6-pinski utikač izravno iz Vašeg PSU kako bi se osiguralo da A) imate taj dodatak (obično je crna) i b) Vašu PSU može proizvesti dovoljno napona i pojačala na 12V posvećena ovoj liniji.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nvidia GeForce GTX 275 superclocked izdanje Help! (eVGA) | Maximiliano | Graphics Cards & Monitors | 0 | 1. lipnja 2009 23:23 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Koje je bolje? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 2 | 16 siječanj 2008 04:10 |
| EVGA 8800 Ultra u Velikoj Britaniji? | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 14 siječanj 2008 00:25 |
| BFG 8800GT OC2 512MB | Jack06 | Graphics Cards & Monitors | 13 | 21. prosinac 2007 08:51 |
| Competition - osvojiti EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E Graphics Card | Hybr! D | Community News & Chat | 346 | 17. prosinac 2007 11:28 |
| Thread Tools | |
| |