פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

8800GT 512MB לעומת 8800 Gts SUPERCLOCKED ידי EVGA וזה יותר טוב?

Reply

שרשרת כלים
Old 16 ינואר 2008, 15:55
חבר קבוצת

Default 8800GT 512MB לעומת 8800 Gts SUPERCLOCKED ידי EVGA וזה יותר טוב?

כמעט על כל benchmark ivce לראות את 8800gt יכה את 8800 gts במלאי אבל מה עם superclocked?
Old 16 ינואר 2008, 16:00
קבוצת תורמים

עריכה: כותרת misread
האם לשניהם אותו זיכרון?
אם כן אתה תצטרך להשוות את הזיכרון ואת מהירות gpu במהירויות
אני אעשה את זה אבל אני הולך לישון:)

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 16 ינואר 2008, 16:08
חבר קבוצת

זיכרון אחר, אבל לא חולה לבדוק את מפרט
Old 16 ינואר 2008, 16:09
חבר קבוצת

Old 16 ינואר 2008, 16:11
חבר קבוצת

ככל שאני יכול לראות רק את המקומות שבהם GT gts הוא יכה מהירות הליבה 576mhz לעומת 600mhz לבין השעון Shader 1350mhz vss. 1500mhz אבל gtx יש את אותו מפרט כמו הליבה ואת מהירות השעון של Shader gts אך היא מתפקדת טוב יותר, אז עכשיו IM מבולבל
Old 16 ינואר 2008, 16:17
קבוצת תורמים

מבוססים לשולחן אני לחשב את GTS יבצע יותר טוב 1920x1200 בשל הרחב מעט הדולר ב-הזיכרון וכן כמות גדולה של זיכרון RAM.

ה GT יהיה לגנוב 1680x1050 אך עקב גבוהה clocked shaders.

תוספת של 24mhz ב gpu יהפכו ללא הבדל קטן או להיות כנים.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 16 ינואר 2008, 16:19
קבוצת תורמים

הנה עותק של ההודעה, אני עשיתי לפני כמה זמן.

אולי זה יעזור.

הראשון (וזה הכי חשוב) להיות מחפש כאשר בחירת כרטיס המסך הוא מה שאתה צריך כרטיס (וכמה אתה צריך להשקיע) לשחק במשחקים בבית דובר ברזולוציה של 1280x1024 לפקח להיות זה, 1440x900, או 1680x1050, בלי טיפשי, 1920x1200. ככל פיקסלים עם צג בעל כרטיס קשה צריך לעבוד.

אבל אתה צריך גם את כרטיס לייצר מסגרת חליפין טוב. בעניין זה המינימום מסגרת שיעור חשוב ביותר. אני באופן אישי לשקול 25 fps (מסגרות לשנייה) יש את המינימום המוחלט של כרטיס אמורה לייצר לשחק במשחק מסוים, כי כל דבר התחתון ואת העיניים שלך יהיה להכיר עלגות (עבור רוצה טוב יותר של המילה). זה detracts מן החוויה המשחקים.

אתה צריך גם לקחת בחשבון כי צריך להיות משחק משחקים בבית פירוט מקסימלי הגדרות כי ככה הכותב של המשחקים יש את המשחק מיוצר להסתכל. רוב המשחקים בשלב זה יכול להסתכל על ילדון Bland עם פירוט הגדרות מורד. הם רק לשלב פירוט 'sliders' בתוך המשחק בתפריט של פחות עוצמה כדי לאפשר להפעיל את כרטיסי המשחק לכן להרחיב את השוק עבור המשחק של השחקנים.

שוב, באופן אישי, אני גם לשקול א כי כרטיס אמור להיות מסוגל לשחק משחק לכל הפחות של 2xAA (Anti Aliasing) ו 4x עדשת (אניסוטרופי סינון). Anti-aliasing האם יש להיפטר משונן בקצוות אך הוא יכול גם לעזור עם תרגום תמונת מצב ברורה יותר של מרחק מסוים זירת משחק. סינון אניסוטרופי משפר איכות התמונה ב textures וכן יקבל rid of לטשטש לעבר מחוץ למרכז צופה angles.

כיום רוב העבודה נעשית כאשר המשחק של gpu על כרטיס CPU אבל עדיין צריך להתמודד עם כמה היבטים כמו AI (בינה מלאכותית) במשחקים. מאפשר לומר לך לשחק ואת הפקודה לכבוש. הכרטיס אקח את textures של הקרקע, את יחידות מבנים וכו 'אלא CPU יעבוד איך להזיז את הטנק שכבר נבחרו רק כדי לעבור את הצבע של המשחק על המפה עד לנקודה B.

זוהי רק דוגמא אחת, אבל אני השתמשתי AI כדי להפוך את הצבע, כי זה עדיין מאוד חשוב כדי להבטיח שתקבל איזון בין CPU ו gpu וכמובן לפקח ברזולוציה של דובר.

לגבי משבצת-types. שקדמה AGP-PCI-E, טכנית, PCI-E יכול לייצר רוחב פס גבוה יותר (ומכאן 8x/16x) מ AGP אבל עדיין לא קיבלתי כרטיס כדי לראות לעשות שימוש מלא של זה.

אבל כמו PCI-E הוא כיום בתעשייה הרגילה של אני אזכור את זה יהיה סוג של כרטיס בלבד.

בעת בחירת כרטיס DX9 (Windows XP), אתה צריך להיות בודק את הדברים הבאים:

ROP'S (הפקה של פלט היחידה) - אלה את הפלט מופק פיקסלים על גבי המסך.
Pixel פייפס - אלה לייצר פיקסל של וטקסטורות להישלח אל rop's.
קדקוד פייפס - אלה להוסיף אפקטים מיוחדים (כגון פיצוצים) כדי להיות אובייקטים שיוצרו על המסך.
GPU (יחידת עיבוד גרפיקה) מהירות - bit של ממש ברור אחד, את זה מהר הוא יכול לחשב את זה מהר יותר פעולות.
זיכרון בקר מעט רוחב - תראה אלה כפי מצוטט כמו 64bit, 128bit וכן הלאה. הרחב את זה טוב יותר כמו בעצם מעביר את המוצר סיים את צינורות פיקסלים, קדקוד דרך צינורות וכו 'ראם ו על גבי המסך. הרחב קצת יותר רוחב הוא יכול להעביר את זה בכל רגע נתון.
ראם - תלוי כמה עוצמתי כרטיס משתמש בכותרות לעיל מכתיב כמה ראם אתה צריך. כמו כן, אם אתה רוצה לשחק את המשחק עם AA ראם הסכום מגיע אליו. זהו אחד שלי מתמקדת לגבי זהות. אם כבר לקרוא כמה הודעות קודמות שלי תראה את זה זיכרון RAM של 256MB היא מוחלטת מקסימום תצטרך על הכרטיס כאשר המשחק היום הרגילה של רזולוציה של 1280x1024 (1440x900 אם אתה משתמש לפקח widescreen). ב-1680x1050 או 1920x1200 תצטרך 512MB. אבל אם כרטיס כי היא נמוכה סוף את gpu, rop, קדקוד תחרות יש 512MB של RAM אז זה לא הגיוני כמו כרטיס לא יוכלו לייצר מספיק פיקסלים וכו 'יכול להיות משחק על רזולוציות גבוהות יותר של המקום הראשון לכן, ראוי רם מספיק כדי לעשות את זה לא הגיוני whatsover אלא בתור נקודת המכירה כמו חוסר נסיון אנשים יראו את מספר גבוה או להניח את כרטיס טוב יותר.
רם Speed - כאשר מסתכלים על הכרטיס תראה מצוטט בשעה זו יעילה מהירות. זה לא שיווק. בגלל רם על כרטיס מבוקר במקביל (2 אומרים הבנקים של 128MB כל אחד) תהיה לך כל הבנק לפעול בשעה לומר 700mhz אבל לפעול יחד כפי שהם עושים יש להם מהירות אפקטיבית של 1400mhz או 1.4ghz.

לקבלת DX10 (Windows Vista) כרטיס אתה צריך להיות מסתכל:

כל האמור לעיל למעט צינורות פיקסלים ו קדקוד צינורות.

אדריכלי שינויים כרטיסי עכשיו יש אומר כי זרם Shaders על כרטיס מסוג זה לעשות את אותה העבודה כי הן צינורות פיקסלים ו קדקוד צינורות עשה.

זה אחד יש יתרון כי בעוד בעבר (DX9 על כרטיס) כאשר היא טיוח gpu כמה גיאומטריים מורכבים (מעובד על ידי קדקוד צינורות) את צינורות פיקסלים לפהות יום שבת. זו פירושה כי שיעורי משחק מסגרת עשויה להאט כי יש שם תמיד היה disparagy בין סכום של שני צינורות פיקסלים ו קדקוד על כרטיס מסוים, בדרך כלל יש יותר צינורות פיקסלים. אז לכל Shader אינטנסיבית טיוח הכרטיס שלך עשוי להיות מפעיל את המשחק בסדר ואז פתאום במסגרת שיעורי ימין למטה עלולה לנשור.

אבל עם כרטיס חדש DX10, אין disparagy ו theres לא באף חלק של כרטיס Sat לפהות.

באשר רם סכום על כרטיס DX10, שוב, אתה צריך מקסימום ב 1280x1024 הוא 320mb, בשעה 1680x1050 שלה 512MB (ATI) או 640mb (Nvidia), בשעה 1920x1200 זה 1GB (768mb או ATI (Nvidia). אבל אני לא חושב גם 1GB של ראם נשמור את ATI 2900XT באותה החלטה.

טיפים:

1) יש שפע של המפעל overclocked כרטיסים בחוץ, אך מומלץ (במיוחד עם כרטיס DX9) overclocks אלה רק להרוויח על 5-10 מסגרת ההבדל לשנייה את המניה Speed כרטיסים. אבל (תמיד יש אבל הוא לא שם) אם זה לוקח לך מסגרת הדולר מעל 25fps שציינתי קודם לכן אז זה שווה את הבדל המחיר.

2) תן לי לחזור שוב שוב, אין שום נקודה נמוכה כדי לקבל את הכרטיס עם התיקים midrange (512MB) של RAM. ללא. זוהי נקודת המכירה. א 'יחד.

3) בדוק את העוצמה הנדרשת מן הדרישות שלך PSU עבור כרטיס מסוים. הרבה כרטיסי DX9 ניתן להפעיל ישירות דרך יציאת PCI-E אבל את הרוב צריך לעשות 6-PIN תקע ישירות מהמחשב שלך, כדי להבטיח כי PSU א) יש לך תוסף זה (בדרך כלל שחור) ו ב) את יכולה להפיק מספיק PSU מתח ו amps זה מוקדש 12v שורה.

-Kanoakavirus
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.