mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED EVGA Kuris yra geresnis?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 16, 2008, 15:55
Narys

Default 8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED EVGA Kuris yra geresnis?

Beveik kiekvieną etalonas ivce matytas 8800GT aplenkia 8800 GTS stock, bet ką apie superclocked?
Old Sausis 16, 2008, 16:00
Donorų grupės

edit: neteisingai pavadinimą
Ar abu turi tą patį atminties?
Jei taip, jums reikės palyginti atminties greitis ir GPU greičio
Norėčiau tai daryti, bet aš einu miegoti:)

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Sausis 16, 2008, 16:08
Narys

nesiskiria atminties, bet blogai patikrinti Specifikacijos
Old Sausis 16, 2008, 16:09
Narys

Old Sausis 16, 2008, 16:11
Narys

kiek aš galiu pamatyti tik ten, kur plaka GT GTS yra pagrindinis greitis 576mhz vs 600MHz ir Shader clock 1350mhz Vss. 1500MHz bet GTX yra ta pati Specifikacijos kaip pagrindinę greitis ir Shader laikrodis GTS, bet ji veikia geriau, kad dabar im confused
Old Sausis 16, 2008, 16:17
Donorų grupės

Remiantis šios lentelės aš skaitytis GTS atliks geriau 1920x1200 nes platesnės spartos atminties valdiklio ir didesnį kiekį RAM.

GT bus pavogti 1680x1050 tačiau dėl aukštojo clocked Shader.

Extra 24MHz į GPU turės mažai arba jokio skirtumo būti sąžiningas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Sausis 16, 2008, 16:19
Donorų grupės

Štai post aš padariau seniai kopiją.

Gal tai padės.

Pirmas (ir svarbiausias dalykas) turi būti ieškote renkantis grafikos plokštę yra tai, ką jums reikia kortelę (ir, kiek reikia išleisti) žaisti žaidimus gimtoji rezoliucija monitoriaus ar tai 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, arba be getting kvailas, 1920x1200. Daugiau pikselių monitorius sunkiau kortelė turi dirbti.

Tačiau taip pat turite kortelę gerų kadrų dažnį. Dėl šio minimalaus frame rate yra svarbiausia. Aš asmeniškai manau 25 fps (kadrai per sekundę), turi būti absoliučiai minimalūs kortelę reikia pateikti žaisti ypač žaidimas nes nieko mažesnės ir jūsų akys bus pripažinti mikčiojimas (už norime geresnio žodžio). Tai mažina žaidimų patirtis.

Taip pat reikia atsižvelgti į tai, kad žaidimas turi būti žaidžiamas ne max detail nustatymus, nes tai, kaip rašytojo žaidimų davė žaidimas atrodo. Žaidimų dauguma šiuo metu gali atrodyti mandagus tad su smulkiai Nustatymai pasuko žemyn. Jie tik įtraukti duomenys "slankiųjų" per žaidimo menu, kad mažiau galingi korteles paleisti žaidimą, todėl didėja dėl žaidimo žaidėjų rinkoje.

Vėlgi, aš asmeniškai taip pat mano, kad kortelė turi gebėti žaisti žaidimą iš 2xAA minimumo (anti aliasing) ir 4x fokusavimas (Anizotropinio filtravimas). Anti-aliasing yra tam, kad atsikratyti nelygius kraštus, bet jis taip pat gali padėti padaryti aiškesnį vaizdą atstumas ypač scena žaidimą. Anizotropinio filtravimo pagerina vaizdo kokybę tekstūros ir taip pat gauna atsikratyti Blur ne off-centras matymo kampas.

Šiuo metu dauguma darbo, kai žaidimo yra padaryta ant kortelės, bet GPU CPU dar turi susidoroti su tam tikrais aspektais, pavyzdžiui AI (Artificial Intelligence), žaidimų. Lets say you play Command & Conquer. Kortelė rūpinsis žemės tekstūros, vienetai ir pastatai, ir tt, tačiau CPU veiks, kaip perkelti talpykla ką tik atrinktų judėti iš taško A į žaidimo žemėlapį į tašką B.

Štai tik vienas pavyzdys, bet I've used PG nurodoma, kad jis vis dar yra labai svarbu, kad gautumėte tarp CPU ir GPU ir, žinoma, monitoriaus native rezoliucija pusiausvyra.

Dėl žaidimų rūšys. Prieš AGP PCI-E, techniškai PCI-E gali sukelti didesnės spartos (taigi 8x/16x) nei AGP, o aš dar pamatyti kortelė visapusiškai pasinaudoti šio.

Bet kaip PCI-E dabar yra pramonės standartas I'll paminėti šią kortelės tipo tik.

Renkantis DX9 kortelė (Windows XP), Jums reikia pažvelgti į šiuos dalykus:

POR'S (Užkrauta išvesties įtaisai) - Šios produkcijos gamybos pikselių ekranas.
Taško vamzdžiai - Tai gaminti pikselių yra ir faktūros būtų siunčiamos ROP's.
Vertex vamzdžiai - Šie pridėti specialiuosius efektus (pvz., sprogimo) kad daiktai yra pagamintas ekrane.
GPU (Graphics Processing Unit) greitis - Bit of akivaizdu viena tikrai, greičiau tai greičiau ji gali apskaičiuoti operacijas.
Atmintis valdytojas bitų pločio - Jūs matysite šias cituojamas kaip 64bit, 128bit ir pan. Plačiau, nes tai iš esmės juda gatavo produkto iš pikselių vamzdžiai, vamzdeliai ir tt per viršūnių RAM ir ant ekrano geresnis. Plačiau bitų plotis yra daugiau jis gali pereiti bet kuriuo metu.
Ram - Priklausomai nuo to, kokia galinga kortelės naudoja pozicijose aukščiau diktuoja kiek RAM turite. Taip pat, jei norite žaisti žaidimą su A. RAM suma patenka į jį. Tai vienas iš mano dėmesio dėl kortelių. Jeigu jūs skaitėte apie mano ankstesnes žinutes jūs pamatysite, kad 256MB RAM yra absoliutus max turėsite ant kortelės, kai žaidimo, šiandien standartas rezoliucija 1280x1024 (1440x900 Jei naudojate widescreen monitorius). Tuo 1680x1050 arba 1920x1200 jums reikia 512mb. Bet jeigu kortelę, kuri yra mažas pabaigos GPU ROP Vertex akcijų turi 512MB RAM, tada jis neturi prasmės, nes kortele nebus galima pagaminti pakankamai taškų ir tt, kad būtų galima žaidimą didesnės rezoliucijos pirmąją vietą , todėl įrengti pakankamai RAM tai, kad nėra prasmės whatsover išskyrus pardavimo punkto nepatyrimo žmonės matys didesnis skaičius ir administruoja jos geriau kortele.
Ram greitis - Kai žiūri į kortelę matysite šiame kotiruojamos veiksmingą greičio. Tai ne pardavimo. Dėl RAM kortelė yra kontroliuojama lygiagrečiai (tarkim 2 bankai 128mb kiekviena) turėsite kiekviename banke, važiuojanti pasakyti 700MHz tačiau veikia kartu kaip jie tai daryti veiksmingai greitis 1400MHz arba 1.4GHz.

Dėl DX10 (Windows Vista) kortelę, Jums reikia ieškoti šiuo adresu:

Visi, išskyrus pixel vamzdžiai ir vamzdeliai Vertex aukščiau.

Architektūros pakeitimus korteles dabar reiškia, kad srovė Shader dėl šio tipo kortelės daryti tą patį darbą, kad tiek taškų vamzdžiai ir vamzdeliai viršūnių padarė.

Tai yra vienas privalumas, kad kadangi iki (dėl DX9 kortelės), kai GPU rendering kai kurios sudėtingos geometrijos (perdirbti Vertex vamzdžiai) pikselių vamzdžiai Sat nenaudojamas. Tai reiškia, kad žaidimas kadravimo gali sulėtėti, nes visada buvo tarp abiejų pixel ir vertex vamzdžiai suma disparagy kortelėje, tačiau dažniausiai daugiau taškų vamzdžiai. Taigi bet Shader daug taukų kortelės gali būti paleistas žaidimas baudos ir tada visi staiga kadravimo galėtų sumažėti teisę žemyn.

Bet su nauja DX10 cards, nėra disparagy ir Theres niekada kortelės dalis Sat nenaudojamas.

Apie RAM kiekį DX10 kortelę dar kartą, jums reikės ne max 1280x1024 yra 320MB, bent 1680x1050 savo 512MB (ATI) arba 640MB (nVidia) tuo 1920x1200 nic nie 1GB (ATI ar 768MB (nVidia). Bet aš nemanau, net 1 GB RAM sutaupyti ATI 2900XT prie šios rezoliucijos.

Patarimai:

1) Yra gamyklos gausybė Overclocked kortelės ten, bet patariama (ypač su DX9 kortelė) šių overclocks tik sudaro apie 5-10 rėmo skirtumas per sekundę greičiu atsargų korteles. BET (yra visada, bet ten nėra), jei tai frame rate, pateksite virš 25fps jau minėjau anksčiau tai verta kainų skirtumo.

2) Leiskite man pakartoti dar kartą, yra absoliučiai jokios prasmės gauti mažo iki vidutinio lygio kortelę maišeliai (512mb) RAM. Nė vienas. Tai pardavimo tašką. Con.

3) Patikrinkite galios reikalavimus, reikia iš savo PSU ir ypač kortelės. Nuo DX9 kortelių partiją galima paleisti tiesiai iš PCI-E uoste, bet dauguma tikrai reikia 6-pin plug tiesiogiai iš jūsų PSU taip užtikrinti, kad a) turite šį modulį (paprastai juoda) ir b) Jūsų PSU gali pagaminti pakankamai įtampos ir stiprintuvų šis skirtas 12V linija.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
NVIDIA GeForce GTX 275 superclocked leidimas Help! (EVGA) Maximiliano Graphics Cards & Monitoriai 0 1 birželis 2009 23:23
8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Kuris yra geresnis? Compasky Graphics Cards & Monitoriai 2 16 sausis 2008 04:10
EVGA 8800 Ultra in UK? Cew27 Graphics Cards & Monitoriai 11 14 sausis 2008 00:25
BFG 8800GT OC2 512 Jack06 Graphics Cards & Monitoriai 13 21 gruodis 2007 08:51
Konkurencija - Win EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E Graphics Card Hybr! D Community News & Chat 346 17 gruodis 2007 11:28
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.